Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Om det hade varit tvärtom hade domaren säkert blåst”

Ajdin Zeljkovic
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

En misstänkt straffsituation, men domaren valde att fria.

Ajdin Zeljkovic var besviken efter Öis kryss mot J-Södra.

– Om det hade varit tvärtom hade domaren säkert blåst straff, säger han efter 0–0-matchen.

Örgrytes mardrömsinledning i superettan fortsätter. I alla fall resultatmässigt.

Hemma mot J-Södra blev det ett nytt kryss, det femte i ordningen. Och man står allt jämt på bara en seger efter de tio första omgångarna.

– Det är surt självklart. Jag tycker att det är en av våra bättre prestationer i år. Det märks att vi blir bättre och bättre som lag. Det låter klyschigt att prata om tålamod men jag tycker verkligen att vi spelare och alla runtomkring klubben ska ha just det. Snart kommer det att vända, säger Ajdin Zeljkovic.

23-åringen var själv inblandad i en av Öis absolut hetaste lägen i matchen, när han i den andra halvleken blev neddragen i straffområdet. Men utan något gehör från domarhåll, till publiken på Gamla Ullevis ilska.

”Tycker att jag går först på boll”

– Jag har sett situationen i efterhand. Jag tycker att jag går först på boll samtidigt som försvararen inte alls går på boll. Sen vet jag inte om domaren ser annorlunda från sin vinkel. Det är säkert en situation där man både kan döma straff och fria. Jag är i alla fall rätt säker på att om det var tvärtom, att de fick läget, så hade domaren säkert blåst. Men det är bara att släppa nu, säger han.

Tre spelare som gick av med skador. Hur mycket påverkade det er?

– Det är klart att det påverkar oss. Det är tre bra spelare och vi får hoppas att de är krya och friska snart. Men samtidigt tycker jag att både Herman (Sjögrell) och William (Svensson) gör det jättebra när de kommer in. Kul för våra yngre spelare att få speltid och visa vad de går för.

Nästa helg väntar en minst sagt viktig match för Öis, då man ställs mot bottenkollegan Brage på bortaplan.