Öis förlänger med försvararen

Marcus Haglind Sangré förlänger med Öis.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Marcus Haglind Sangré har imponerat sedan han kom till Örgryte.

Nu belönas han med en förlängning.

– Det känns jättebra, sedan Igor (Krulj, sportchef) och jag började prata om förlängning har det egentligen inte varit något snack, säger Marcus Haglind Sangré.

Han kom till Öis inför säsongen 2021 och har sedan dess imponerat.

Han är den ende spelaren i Öis som har spelat samtliga minuter i superettan i år och ses som en nyckelspelare i laget.

Nu belönas han med en kontraktsförlängning för sitt fina arbete.

– Väldigt glädjande att vi och Marcus kommit överens om detta, det har varit på gång ett tag men alltid skönt att komma i mål. Marcus har under första delen av säsongen visat att han är en spelare som passar väldigt väl in i vårt sätt att spela och där dessutom en väldigt ambitiös person som bidrar med precis den typen av mentalitet som vi vill ska genomsyra vår trupp. Marcus är en viktig spelare för oss i vårt fortsatta truppbygge, säger sportchefen Igor Krulj till Öis hemsida.

Haglind Sangré: ”Trivs jättebra”

Försvararens tidigare kontrakt sträckte sig till och med säsongen 2022. Det nya kontraktet förlängs till och med säsongne 2023.

– Jag har bara fantastiskt bra känslor för Öis. Den starkaste känslan jag fått var när jag fick spela mitt första derby. Det var fantastiskt häftigt med all värme och kärlek man fick där. Jag har en väldigt bra känsla för Öis och det är roligt med bra feedback jag fått för mina prestationer. Jag trivs jättebra här och det är därför jag vill förlänga, säger Marcus Haglind Sangré.


 Fler sportnyheter:

Höjdpunkter från populära hockeyspelet NHL 21.