Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Öis föll efter två mardrömsminuter

Öis-tränaren Keith Millan.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Danny Ervik är besviken efter förlusten: ”Vi sliter så jävla mycket för varandra, men vi får ingen utdelning”.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Öis stod upp bra mot serieledande Sundsvall.

Men två insläppta mål på två minuter innebar andra raka förlusten för Öis.

– Vi sliter så jävla mycket för varandra, men vi får ingen utdelning. Det är oerhört tungt just nu, säger Danny Ervik.

Det var ingen lätt uppgift för Öis när suveräna Sundsvall kom på besök. För Sundsvall har säsongen gått som på räls, men för Öis har det sett desto svajigare ut.

Ett kompakt försvarsspel la grunden till en bra första halvlek för Öis och Sundsvall bjöds inte på några centimeter. 

Men tidigt i den andra halvleken förändrades allting för Öis på bara två minuter.

– Man springer så mycket i första halvlek och får ingen utdelning för det. Så är det en period på två minuter och plötsligt står det 0–2... Det är väldigt tungt, säger Danny Ervik.

”Det är inte bra alls”

Tränaren Keith Millan försökte få liv i matchen med ett trippelbyte efter mardrömsminuterna, men det räckte inte. Även om Öis lyckades skaka fram några målchanser höll Sundsvall undan och vann till slut matchen med 2–0.

– Det är inte bra alls, det är vad jag kan säga. Vi spelar på hemmaplan och torskar med 2–0. Det är tufft och vi måste börja vinna lite nu, säger Danny Ervik.

Förlusten innebär andra raka förlusten för Öis och laget halkar nu efter i tabellen.

– Tre poäng är otroligt viktiga. Jag tror att får vi en trea så kommer det att släppa, då kan det börja rulla på igen och vi får lite lugn och ro. Det går så fort i den här serien och det kan vända på bara en match, så på det sättet är jag inte orolig alls. Men något måste hända, säger Ervik och fortsätter:

– Det är så lite som behövs. Det är bara att fortsätta kriga och springa för varandra som vi gjorde i dag så kommer det vända.