Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lämnar Elfsborg – han blir ny tränare i Örgryte

Miguel Beas.Foto: Bildbyrån. / BILDBYRÅN

Örgryte har gjort klart med den sista pusselbiten i ledarstaben.

Den tidigare Elfsborgstränaren Miguel Beas ansluter som assisterande tränare.

– Öis har alltid varit en förening som jag har uppskattat jättemycket, säger han.

Keith Millen, Sören Börjesson och Miguel Beas.

Det blir Öis tränartrio kommande säsong.

Under fredagen presenterade Örgryte Miguel Beas som klubbens senaste tillskott.

Lämnar Elfsborg för Öis

– ÖIS har alltid varit en förening som jag har uppskattat jättemycket och från Niklas (Allbäck, klubbchef), Igor (Krulj, sportchef) och Keiths (Millen) håll har det känts väldigt professionellt sedan de kontaktade mig första gången. Man känner sig givetvis väldigt uppskattad när en så stor förening hör av sig. Jag har lämnat en stor och fin förening men kommer till en annan stor och jättefin förening så det känns bra på alla sätt, säger han till klubbens hemsida.

Miguel Beas kommer senast från en sejour som assisterande tränare till Jimmy Thelin i Elfsborg, och var dessförinnan i Jönköpings Södra.

Tidigare har han också varit scout för La Liga-klubben Málaga.

Öis sportchef Igor Krulj kommenterar:

– Miguel besitter en enorm kunskap och kompetens. Han kommer ju från början från Spanien men har varit i svensk elitfotboll under de senaste åren, i såväl Superettan som Allsvenskan. Miguel har en väldigt stark analytisk förmåga som kommer vara perfekt när han tar sig an rollen som assisterande tränare till Ketih Millen tillsammans med Sören Börjesson.