Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Sjukskrev sig för att få lämna

Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Edin Hamidovic sjukskrev sig för komma bort från Gais, enligt GP. 

Nu är han sjukskriven igen när hans nya lag Jönköpings Södra möter – Gais. 

Anfallaren öste in mål i Gais och blev snabbt en supporterfavorit. Men avskedet blev både hastigt och oväntat. 

Bara timmar innan transferfönstret slog igen i början av april blev han klar för Jönköpings Södra. Då hade han, enligt GP, bråkat sig bort och till och med sjukskrivit sig för att kunna byta klubb. 

Så här skrev Gais på sin hemsida: 

”GAIS har gått in i säsongen 2019 med en mindre trupp än föregående år och med föresatsen att Edin Hamidovic skulle vara en av de bärande spelarna i laget. Men tyvärr har Edin själv under ett par veckor uttryckt att han vill lämna klubben för att flytta tillbaka till Husqvarna, vilket GAIS i ord och handling har motsatt sig med hänvisning till gällande kontrakt. Styrelsen, sportrådet och den sportsliga ledningen har under den tid då frågan varit aktuell varit tydliga med att man vill se Edin Hamidovic i GAIS inte bara under 2019, utan också därefter. Men tyvärr måste vi nu konstatera att vi, efter att ha utvärderat de alternativ som slutligen stod till buds, motvilligt har gått med på att sälja spelarens kontrakt till Jönköping Södra.” 

Har inte gått att nå

Enligt GP ska Edin Hamidovic ha sjukskrivit sig fram till och med den 30 april, men redan den 5 april tränade han med sina nya lagkamrater i Jönköping. 

Under söndagen skulle anfallaren ha varit med och mött just Gais på Ullevi, men enligt tidningen J Nytt har han blivit sjuk och missar matchen. 

GT har under flera veckors tid sökt Edin Hamidovic för en intervju.