Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dubbla skador när Örgryte kryssade

Kevin Ackermann tvingades utgå tidigt.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅN
Ailton.
Foto: AXEL BOBERG / BILDBYRÅN

1-1 mot Landskrona Bois borta – trots en man mer i 20 minuter. 

Och två nyckelspelare skadade. 

Örgryte har det jobbigt i botten av tabellen. 

Kevin Ackermann tvingades utgå redan efter fem minuter och nästan direkt efter paus var det dags för Ailton att kliva av planen i Landskrona. 

Då stod det 1-1 efter att Daniel Paulson kvitterat för Örgryte. 

Med 20 minuter kvar fick hemmalagets Robin Hofsö rött kort efter att Marcus Haglind Sangré gått omkull. 

– Totalt felaktigt. Det förstör matchen. Vi har bra videobilder, det är ingenting utan en solklar filmning, säger Landskronas assisterande tränare Max Mölder i Discovery. 

”Tillbaka till träningsplanen”

Örgryte tryckte på i slutet men lyckades inte skapa några heta chanser, i stället var det skåningarna som fick ett jätteläge på stopptid, men bollen gick en bit utanför. 

– En tuff match mot ett skickligt lag. Vi får jobba stenhårt och har lite tur som får med oss en poäng. Kvaliteten i vårt offensiva spel är inte tillräckligt bra. Vi krigar och blockar skott och kämpar, hjärtat att jobba hårt för Öis tar vi med oss, men kvalitetsmässigt går vi tillbaka till träningsplanen och nöter på för att bli bättre, säger tränaren Dane Ivarsson i Discovery. 

På åtta matcher har Öis bara skrapat ihop sex poäng. Laget ligger på plats 14 i tabellen.