Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Står utan kontrakt – nu tränar han hos Häcken

Daniel Larsson, här under tiden i Granada.Foto: PEPE MARIN / CORDON PRESS BILDBYRÅN

Förre Häcken- och Malmöanfallaren Daniel Larsson står utan kontrakt. 

Nu kan GT avslöja att han tränar hos BK Häcken. 

– Svårt att svara på om han är aktuell, vi har inte diskuterat det faktiskt, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson. 

Daniel Larsson spelade med BK Häcken under flera år i början av 2000-talet innan han tog steget vidare till Malmö FF inför säsongen 2009. 

Sedan 2012 har Daniel Larsson dock spelat utomlands, bland annat i La Liga-klubbarna Real Valladolid och Granada. 2019 skrev han på ett 1,5-årskontrakt med den grekiska klubben Aris. Ett kontrakt som gick ut den 1 juli. 

”Har inte diskuterat det”

Nu kan GT avslöja att Daniel Larsson tränar på BK Häckens träningsanläggning i Göteborg. Uppgifter som bekräftas av sportchefen Sonny Karlsson. 

– Han har inte tränat med oss eftersom vi är försiktiga i coronatider. Annars hade han nog fått göra det. Däremot har han tränat på vår anläggning, men inte med laget, säger han. 

Fönstret är öppet, är han aktuell för en flytt tillbaka?

– Svårt att svara på om han är aktuell, vi har inte diskuterat det faktiskt. Hans ambition är att fortsätta utomlands och sen får vi se vad som händer senare i så fall.

Men ni hade varit intresserade om det dyker upp en möjlighet att plocka in honom?

– Vi behöver ta den diskussionen i klubben innan vi kommenterar det i tidningen.