Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sprickan: Har ingen kontakt med sonen

Video från i somras: Här haffas Glenn Hysén av svensexe-man i peruk och solglasögon.
Glenn Hysén.Foto: KANAL 5
Glenn Hyséns fru Camilla.Foto: HENRIK JANSSON

Glenn Hysén, 60, har inte pratat med sin son Anton, 29, på ett år.

Det berättar fotbollslegendaren i en intervju med The Athletic.

– Det är svårt. Innerst inne är det svårt, säger Glenn Hysén.

”Jag förstår inte vad problemet är”, säger Glenn Hysén.Foto: HENRIK JANSSON

GT har tidigare berättat om Glenn Hyséns komplicerade förhållande till sin exfru Helena och deras gemensamma barn Anton och Annie.

När Glenn gifte sig med Camilla Lendott i somras dök barnen inte upp. Efter en uppmärksammad tvist inom familjen – där barnen ställt sig på sin mamma Helenas sida – valde de att inte komma.

– Jag kommer inte att gå på bröllopet. När man går på ett bröllop vill man välsigna paret och önska dem lycka till, men jag tycker att pappa gör sitt största misstag i livet. Jag är ärlig och brutal, men det är så jag känner, berättade Annie Hysén då.

Anton Hysén fyllde i:

– Det Annie sa stämmer väldigt bra. Jag är med på samma bana. Så som hon sa är exakt så jag tycker.

Anton Hysén.Foto: KANAL 5

Glenn Hysén: ”Det är skit”

I en intervju med The Athletic beskriver Glenn Hysén deras relation i dag.

– De gillar inte min fru och jag vet inte varför för de har aldrig träffat henne. När de har födelsedag brukar jag skicka ett grattiskort med ett stort hjärta på. Annie svarar, men inte Anton. Jag har inte pratat med Anton på ett år. Det är svårt. Innerst inne är det svårt, säger Glenn och fortsätter:

– Det är skit, i princip. Jag kan inte prata med någon av dem. Jag hoppas att de förr eller senare sätter ihop sina hjärnceller och tänker: ”Vad fan gör vi? Varför är det så här?” 

Glenn Hyséns exfru Helena Hysén.Foto: KANAL 5

”Förstår inte vad problemet är”

Glenn Hysén har svårt att förstå situationen.

– Jag har inte gjort någonting. Jag gifte mig precis med en annan kvinna. Deras mamma, Helena, är min exfru som jag var med när jag spelade för Liverpool. Hon var arg när vi skildes, men det var nio år sedan. Camilla fanns inte ens med i bilden då. Det var en annan kvinna som jag lämnade min exfru för, det var inte Camilla. Hon har bara funnits med i bilden de senaste fyra åren så jag förstår inte vad problemet är, säger han till The Athletic.

Glenn Hysén är en av svensk fotbolls allra största. Han är en av få som belönats med sex getingar i Expressen (efter matchen mot England på Wembley 1988) och under proffskarriären representerade han PSV Eindhoven, Fiorentina och Liverpool. 

Han spelade för IFK Göteborg under dess storhetstid på 80-talet och var 1982 och 1987 med och vann Uefacupen.

GT har sökt Anton Hysén för en kommentar.