Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Schelins stora lycka: ”Äntligen är han här”

Dagens toppnyheter i sportvärlden
Foto: BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN

Lotta Schelin, 35, har blivit mamma.

På Instagram visar den tidigare landslagsstjärnan nu upp sin bebislycka.

”Äntligen är han här”, skriver hon.

Det var i april som Lotta Schelin gick ut med nyheten att hon och hustrun Rebecca Hedin väntade barn.

 – Det känns fantastiskt på alla sätt och vis. Jag börjar ju ett nytt liv nu och då är detta en superhärlig start på det, sa Schelin då till Aftonbladet.

 Sedan dess har paret gått i väntans tider.

Och under fredagen gick hon ut med nyheten att de fått tillökning.

Schelins mammalycka: ”Äntligen är han här”

”Äntligen är han här! Den 2 augusti föddes vår underbara lilla kille. Stabil mittback eller schysst djupledslöpare? Vi är så tacksamma över hur väl omhändertagna vi har blivit av den fantastiska förlossningspersonalen i Varberg. Nu hoppas vi på lite lugn och ro här hemma för att få landa och njuta av den härliga tiden vi har framför oss”, skriver Schelin på Instagram.

Snart ett år har passerat sedan Lotta Schelin kom med beskedet att hon lägger fotbollsskorna på hyllan efter en tids sjukskrivning.

Sedan dess har 35-åringen som numera är bosatt i Kungsbacka ägnat sig åt flera andra projekt, både inom och utanför fotbollen.

I vintras stod det klart att hon skulle börja arbeta hos SHL-klubben Frölunda – och i sommar var hon expert i TV4 under fotbolls-VM.

Samtidigt har hon kämpat mot de besvär i nacke och huvud som tvingade henne att lägga ner fotbollskarriären.

– Det är klart att jag är långt ifrån hundra rent fysiskt, med tanke på att det slår ut i huvudvärk. Nacken är en central bov i det hela. Sedan om det (värken) kommer från whiplashskadan eller hjärnskakningar – det är det lite svårt att sätta en exakt diagnos på, sa hon i en intervju tidigare i somras.

GT har sökt Lotta Schelin.

https://www.instagram.com/p/B08kK4RHwH6/?utm_source=ig_web_copy_link