Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: Stefan Rehn har förlängt sitt kontrakt

Stefan Rehn. Foto: BILDBYRÅN

Stefan Rehn, 53, ville avvakta med ett nytt avtal. 

Men nu har han bestämt sig och kör vidare i Utsikten. 

– Två år dessutom! Nu jäklar i havet! Jag vet inte riktigt vad jag har lurat i dem här uppe, säger han till GP

Stefan Rehn, som tidigare coachat Djurgården (assisterande), IFK Göteborg, Jitex och Göteborg FC, tog över Utsikten i maj 2018. I år ledde han laget – med hela 17 nyförvärv – till en tredjeplats i division 1. 

Enligt GT:s uppgifter har Stefan Rehn velat avvakta med att skriva nytt avtal för att se om det finns intresse från någon klubb i allsvenskan eller superettan. 

– Jag trivs med fotbollen, det gör jag. Klart att det alltid är roligt att jobba så högt upp som möjligt. Samtidigt har jag trivts bra i Utsikten, sa han nyligen. 

Kopplades ihop med Öis och Gais

Nu har han alltså skrivit på ett nytt tvåårsavtal – och målet på sikt är att etablera sig i superettan. 

– Jag tror att vi har något spännande på gång. Redan till den här säsongen bytte vi ut ganska många spelare och hade många unga och hungriga spelare som ville mycket. Samtidigt vet vi om vår plats i näringskedjan och tappar några nu. Men vi ska bygga vidare på den truppen som vi har och det är positiva tongångar i föreningen, säger han till GP. 

Han har tidigare kopplats ihop med både Gais och Örgryte, men säger nu att det har varit ”lugnt på den fronten”. 

Mittbacken Adam Rosén och mittfältaren Joakim Olausson har lämnat Utsikten för Ljungskile. På pluskontot finns Erik Gunnarsson från IFK Göteborg.