Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Beata Kollmats lämnar Häcken

Beata Kollmats.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

GÖTEBORG. Beata Kollmats, 29, lämnar BK Häcken.

– Jag vill uttrycka min största tacksamhet till BK Häcken, alla fantastiska människor i och runt klubben, laget och inte minst supportrarna, som jag är glad att jag fick chansen att spela inför, säger hon.

Det blev en kort sejour i BK Häckens gulsvarta färger för Beata Kollmats.

Mittbacken, som kom till Göteborg FC inför säsongen 2011 och gjorde sammanlagt tio år och  över 100 matcher för klubben innan Häcken tog över verksamheten inför den gångna säsongen, lämnar nu Hisingen.

Framöver väntar nya äventyr.

– Jag vill uttrycka min största tacksamhet till BK Häcken, alla fantastiska människor i och runt klubben, laget och inte minst supportrarna, som jag är glad att jag fick chansen att spela inför. Jag önskar alla stort lycka till och jag hoppas att vi ses på Hisingen igen i framtiden, säger Kollmats i ett pressmeddelande.

29-åringen gjorde comeback efter sin korsbandsskada i september och totalt blev det ett inhopp i Svenska cupen, tre matcher i damallsvenskan och fyra matcher i Champions League under den gågnan säsongen.

2019 vann Beata Kollmats GT:s Kristallkulan efter en stark säsong.