Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Helt klar för Hammarby – då ansluter anfallaren

Gustav Ludwigson lämnar Öis för spel med Hammarby.Foto: BILDBYRÅN

Det har varit mycket spekulationer om Örgrytes Gustav Ludwigson den senaste tiden. 

Men nu kan GT avslöja att affären är klar: Anfallaren lämnar för Hammarby. 

Klubbarna är överens och Ludwigson ansluter till Bajen i januari 2020. 

Det har varit många klubbar som har ryckt i Öis-stjärnan Gustav Ludwigson under den senaste tiden. Ludwigson har imponerat stort i superettan under säsongen och har hittills noterats för åtta mål och fem assist. Bland annat har Häcken, Djurgården, Hammarby, Norrköping och Elfsborg visat intresse. 

När Hammarby tog emot Elfsborg tidigare i veckan skymtades Ludwigson tillsammans med sin agent på Tele 2 Arena, vilket satte i gång spekulationerna ännu mer. GT kunde redan då berätta att anfallaren var nära en övergång till just Hammarby

Ansluter i januari 2020

GT har tidigare avslöjat att Ludwigson kan komma att lämna Örgryte för ett reapris på grund av en utköpsklausul i kontraktet, som enligt uppgifter ska ligga på runt en halv miljon kronor. 

Nu kan GT avslöja att klubbarna har kommit överens. Gustav Ludwigson lämnar Örgryte för Hammarby. Hammarby har löst ut Öis-anfallaren för drygt en halv miljon kronor. 

Ludwigson kommer dock att spela klart säsongen med Örgryte, han ansluter till Hammarby först i januari 2020.