Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Antonio Hysén: ”Jag har aldrig ångrat mig”

GÖTEBORG. För tio år sedan blev han känd i hela världen för att han som aktiv fotbollsspelare öppet berättade att han är homosexuell.

Ingen annan manlig svensk fotbollsspelare har följt i Antonio Hyséns fotspår - men än i dag påverkar han andra människors liv. 

– Jag har fått brev från pojkvänner till spelare i de högsta ligorna. Jag fick tidigt ett brev från en kille som var ihop med en hockeystjärna i NHL, berättar han.    

I en stor intervju med SportExpressen berättar Antonio om de starka reaktionerna när han kom ut, livet efter och om relationen till sin pappa Glenn.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Erbjudande till dig: Läs Expressen Premium gratis till midsommar

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis t.o.m 25 juni 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 79 kr/mån. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller endast fram till midnatt 16/5.

Gäller endast nya prenumeranter.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM – GRATIS TILL 25 JUNI” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.