Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Antonio Hysén: ”Jag har aldrig ångrat mig”

GÖTEBORG. För tio år sedan blev han känd i hela världen för att han som aktiv fotbollsspelare öppet berättade att han är homosexuell.

Ingen annan manlig svensk fotbollsspelare har följt i Antonio Hyséns fotspår - men än i dag påverkar han andra människors liv. 

– Jag har fått brev från pojkvänner till spelare i de högsta ligorna. Jag fick tidigt ett brev från en kille som var ihop med en hockeystjärna i NHL, berättar han.    

I en stor intervju med SportExpressen berättar Antonio om de starka reaktionerna när han kom ut, livet efter och om relationen till sin pappa Glenn.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.