Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Antonio Hysén: ”Jag har aldrig ångrat mig”

GÖTEBORG. För tio år sedan blev han känd i hela världen för att han som aktiv fotbollsspelare öppet berättade att han är homosexuell.

Ingen annan manlig svensk fotbollsspelare har följt i Antonio Hyséns fotspår - men än i dag påverkar han andra människors liv. 

– Jag har fått brev från pojkvänner till spelare i de högsta ligorna. Jag fick tidigt ett brev från en kille som var ihop med en hockeystjärna i NHL, berättar han.    

I en stor intervju med SportExpressen berättar Antonio om de starka reaktionerna när han kom ut, livet efter och om relationen till sin pappa Glenn.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i två veckor

Läs alla artiklar gratis i två veckor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Just nu får du din lokala nyhetssajt på köpet i två månader. Följ länken i din orderbekräftelse för att ta del av erbjudandet!

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.