Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Vi löper mycket – men det händer inte mycket”

Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN
Foto: JOSEFINE LOFTENIUS / BILDBYRÅN

Elfsborg fick inte hål på Norrköping och förlorade med 2-0 på Östgötaporten. 

Dessutom verkar skadade Jonathan Levi inte komma tillbaka på ett tag heller. 

– När jag kommer nära en boll funkar det inte, säger Levi till Borås tidning. 

Det går fortsatt tungt för Elfsborg. Efter vändningen hemma mot Kalmar när man avgjorde i den 94:a minuten så förlorade man efter den matchen mot serieledande Djurgården och under söndagskvällen åkte man på stryk mot Norrköping på bortaplan. 

Alexander Fransson gjorde 1-0 för hemmalaget och mittbacken Rasmus Lauritsen fick göra sitt första mål i klubben när han gjorde 2-0. Det resultatet skulle även stå sig matchen ut och efter matchen tyckte Elfsborgs Jesper Karlsson att laget hade kämpat bra. 

– Jag tycker att vi kämpar på bra i första halvlek. Vi löper mycket men det händer inte mycket, säger lagets anfallare Jesper Karlsson till C More.

”När jag kommer nära en boll så funkar det inte”

Elfsborgs nyförvärv, Jonathan Levi, som är på lån från Rosenborg inledde säsongen starkt för boråsarna då han under de elva första matcherna gjorde två mål och två assist.

Men när Elfsborg mötte Norrköping på hemmaplan tvingades han kliva av efter att ha drabbats av ett bakslag och efter det har Levi inte kunnat bli av med smärtan.

– Det gör inte bara ont i ljumsken. Utan även i höften och smärtan kan ibland leta sig upp mot magen, säger Levi till Borås tidning.

Han skulle egentligen varit tillbaka i juli – men datumet blev uppskjutet och just nu är det oklart när Levi kan göra comeback.

– Jag skulle vara tillbaka till Kalmarmatchen. Men när jag kommer nära en boll så funkar det inte, säger han till tidningen.