Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Erlingmark på väg till Grekland

August Erlingmark förlängde inte sitt kontrakt med IFK Göteborg.
Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN
Kontraktet löpte ut efter årsskiftet och mittfältaren är nu kontraktslös.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

August Erlingmark är kontraktslös sedan han inte förlängde kontraktet med Blåvitt.

Grekiska gazetta.gr uppger att mittfältaren är nära grekiska Atromitos, uppgifter som också bekräftas till GT.

Det blev en följetong under hela förra säsongen huruvida August Erlingmark skulle förlänga sitt kontrakt med Blåvitt eller inte.

Mittfältaren hade kontrakt till och med året 2021 och efter året gick alltså mittfältarens kontrakt med klubben ut. Spelaren är därmed kontraktslös och fri att gå till vilken klubb han vill.

Och när Blåvitt drar i gång den nya säsongen på måndag kommer mittfältaren inte finnas med, något Pontus Farnerud bekräftat för GP.

– Han har inte skrivit på det som vi har erbjudit honom, det är den verklighet vi förhåller oss till, har Pontus Farnerud tidigare sagt till tidningen.

På väg till Grekland

Nu uppger grekiska gazetta.gr att mittfältaren är nära grekiska Atromitos, nästjumbo i grekiska ligan. Enligt sajten väntas August Erlingmark resa till Grekland redan på måndag.

Enligt uppgifter till GT är klubben intresserade av mittfältaren och man har tagit kontakt med Erlingmark, men samtidigt är inget klart ännu.

GT söker August Erlingmark samt agenten Stefan Selakovic.