Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Samarbetet blir bättre och bättre”

Martin Olsson.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Leo Bengtsson.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Efter en tuff vår börjar Häckens Leo Bengtsson och Martin Olsson hitta formen. Mot Aberdeen låg duon bakom mycket och de känner att samspelet mellan varandra bara blir bättre.

– Jag tycker att vi jobbar väldigt bra defensivt och offensivt och vi blir bättre för varje träning, säger Martin Olsson.

Leo Bengtsson gjorde succé under sin debutsäsong i Häcken. Yttern noterades då för åtta mål och fyra assist i allsvenskan. 

Den här säsongen har det gått sämre och han står fortfarande utan poäng i allsvenskan. Men nu börjar han hitta formen.

Tillsammans med vänsterbacken Martin Olsson låg Leo Bengtsson bakom mycket i matchen mot Aberdeen i torsdags. 

Duon stängde sin kant och hotade även offensivt under hela matchen. Dessutom blev båda spelarna målskyttar. 

”Blir bättre för varje träning”

– Jag har inte kunnat gå så mycket offensivt på grund av mina lår. Men nu känns det bättre och då kan vi hota mer framåt också. Tycker att vi jobbar väldigt bra defensivt och offensivt och vi blir bättre för varje träning, säger Martin Olsson. 

Leo Bengtsson fyller i: 

– Jag håller med Martin. Det känns som att vi spelar bra tillsammans. Det underlättar att han kan fylla på mer framåt nu och då bidrar han mycket. Det känns bra och jag tror att vi kommer bli ännu bättre, säger han. 

I kväll väntar topplaget Djurgården på bortaplan för Häcken där de hoppas bygga vidare på insatsen i returmötet mot Aberdeen.