Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Riktar kritik mot sig själv: ”Jag måste vara bättre”

Allsvenska juryn: “Det sitter mentalt för Hammarby”.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

GÖTEBORG. Hosam Aiesh noterades för ett mål i den oavgjorda matchen mot Falkenbergs FF.

Efter matchen är han självkritisk.

– Det är tungt för jag personligen måste vara bättre i defensiven, säger Hosam Aiesh.

Hosam Aiesh hann med ett mål innan han tvingades till ett byte i den andra halvleken.

– Jag har haft problem med min arm sedan mötet mot Elfsborg i cupen. Så fort jag ramlar på den får jag väldigt ont. Jag ramlade på den i matchen och kunde inte fortsätta, säger Hosam Aiesh.

Det är en besviken Aiesh som möter pressen efter det oavgjorda resultatet mot Falkenberg.

– Man är rätt tom. Det är tufft och jag är besviken, säger Aiesh.

”Jag hade kunnat punktera matchen”

Besviken över dig själv eller över resultatet?

– Över resultatet absolut. Jag hade kanske kunnat punktera matchen och göra 3–0 och vunnit matchen. Men i slutändan kan man inte tänka om hela tiden, hade man tänkt så hade man inte kunnat prestera. Det är viktigt att gå vidare från det.

Det var inte bara Hosam Aiesh som missade i princip öppet mål. Även August Erlingmark brände ett jätteläge i matchens slutminut, med öppet mål. Sargon Abraham hade också flera klara målchanser att göra mål, men misslyckades.

– Jag tror inte att mitt läge, eller Agges läge eller Sargons läge är avgörande i matchen. Leder man med 2–0 hemma mot Falkenberg ska det räcka. I dag gör det tyvärr inte det. Det är det som är problemet. Vi får inte släppa in mål på slutet som vi gör, säger Aiesh.

Aiesh är självkritisk efter matchen

Aiesh är dock självkritisk efter matchen mot Falkenberg.

– Det är jättetungt. Det är tungt för jag personligen måste vara bättre i defensiven. Men det jobbigaste är att alla de här fem matcherna, som vi inte vunnit på slutet, har vi styrt. Det hade varit annorlunda om vi inte var med i matcherna, men nu är vi det och i alla dessa fem matcher ska vi ha tre poäng, säger Aiesh.