Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Överens: Wernersson lämnar IFK Göteborg

Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅN

Victor Wernersson, 25, spelar troligtvis sin sista match för IFK Göteborg på söndag - innan han lämnar för Belgien.

Enligt uppgifter till GT är Blåvitt och KV Mechelen muntligt överens om en direkt övergång för vänsterbacken.

Det var under måndagen som GT kunde avslöja att IFK Göteborg och KV Mechelen förde intensiva förhandlingar om en direkt övergång för Victor Wernersson och att parterna var nära att komma överens innan en affär kunde slutföras.

Wernersson är sedan tidigare klar för den belgiska klubben som bosman men parterna har sedan en tid tillbaka förhandlat om en omedelbar affär för vänsterbacken.

Nu är klubbarna i mål.

Muntligen överens

Enligt uppgifter till GT är IFK Göteborg och KV Mechelen muntligt överens om en direkt övergång för Victor Wernersson. 

Han spelar troligtvis sin sista match i IFK Göteborg-tröjan på söndag borta mot Mjällby innan han flyger över till Belgien för att slutföra de sista detaljerna och påbörja sitt nya utlandsäventyr.

Wernersson har totalt spelat 17 matcher för Blåvitt den här säsongen, varav 16 stycken från start. Klubben presenterade i går värvningen av Sebastian Eriksson, som kan spela på vänsterbackspositionen, och jobbar också på att värva in Malmö FF:s vänsterback Yahya Kalley, 19.