Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

IFK Göteborg har erbjudit landslagsmannen kontrakt

När fotbollen i Ryssland startar öppnas arenan till 10 procent för publik. Några sådana planer finna inte i Sverige, säger statsepidemiolog Anders Tegnell.
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Här är mittbacken som kan bli IFK Göteborgs nästa nyförvärv. 

Enligt uppgifter till SportExpressen har Blåvitt erbjudit norske mittbacken Vegard Forren ett kontraktsförslag. 

Han ska svara ha svarat ja eller nej i slutet av veckan. Även Brann och ytterligare en klubb vill värva spelaren. 

- Det har jag inga kommentarer till, säger hans agent Sverre Mauseth. 

IFK Göteborg har varit på mittbacksjakt under en längre tid och det har bland annat ryktats att förre Blåvitt-spelaren Mattias Bjärsmyr skulle göra comeback i klubben. Men det är inte Blåvitts förstaval enligt vad SportExpressen erfar. 

Även Brann vill värva Forren 

Ni har IFK Göteborg lämnat ett kontraktsförslag till norske Vegard Forren, 32. Forren har representerat bland annat Southampton och Brighton och har 33 A-landskamper för Norge på meritlistan. Anledningen till att han nu finns tillgänglig på marknaden är att han bröt sitt kontrakt med Molde för en tid sedan. 

Lånade från lagkassan

Detta då han haft stora spelproblem och öppet berättat om sitt spelmissburk. Anledningen till att kontraktet bröts med Molde var att Forren bland annat hade lånat pengar från lagkassan för att täcka sina spelskulder. Forren har inte gjort någon hemlighet av att han helst stannar i Norge och även Brann är intresserade av att värva spelaren, enligt norska TV2 kan beslut komma redan under torsdagen. 

Vi har uppgifter på att IFK Göteborg har lämnat ett kontraktsförslag till Vegard Forren?

- Det har jag inga kommentarer till, säger spelarens agent Sverre Mauseth. 


Här är de mest framgångsrika lagen i svensk herrfotboll.