Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

IFK Göteborg förlänger avtalet med talangen

Adil Titi. Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

IFK Göteborg fortsätter att satsa på sina unga spelare. 

Nu har mittfältaren Adil Titi, 20, förlängt sitt kontrakt över 2022. 

– Jag är jätteglad, det känns helt rätt, säger han till klubbens hemsida

Adil Titi kom till IFK Göteborg från Gunnilse IS 2015 och skrev i somras på sitt första A-lagskontrakt. Han gjorde åtta inhopp i allsvenskan och klubbens sportsliga ledning hoppas att 20-åringen på sikt kan etablera sig på allvar i högsta serien. 

Hans nya avtal gäller alltså i tre år framöver. 

– Det är otroligt roligt att det är klart nu. Detta är ju min andra kontraktsförlängning på kort tid, och det visar verkligen att klubben tror på mig, säger Adil Titi, som även kan spela i försvaret om det kniper. 

Sportchefen: ”Ett bevis” 

Sportchefen Kennet Andersson: 

– Det är klart att det känns riktigt bra att vi förlänger med en av våra egna talanger. Adil är ambitiös och arbetar hårt med sina mål. Detta är – precis som Adil själv säger – ett bevis på att vi verkligen tror på honom och att vi vill att han tar de stora avgörande stegen i sin karriär här hos oss i Blåvitt.

Försäsongen är i gång och IFK Göteborgs spelare drillas hårt. Adil Titi är optimistisk inför framtiden. 

– Jag vill fortsätta utvecklas och det känns som att jag kan göra det här. Speciellt med vår fantastiska ledarstab och spelargrupp, säger han till klubbens hemsida.