Foto: GUDMUND SVANSSONFoto: GUDMUND SVANSSON
 Foto: GUDMUND SVANSSON
Foto: GUDMUND SVANSSONFoto: GUDMUND SVANSSON
 Foto: GUDMUND SVANSSON
Foto: GUDMUND SVANSSONFoto: GUDMUND SVANSSON
 Foto: GUDMUND SVANSSON

Häcken vände och vann mot Halmstad

Publicerad

Häcken hakar på i toppstriden. 

Klacka... jag menar tacka - Rasmus Lindgren för det. 

Försvararen klackade in segermålet när Häcken vände och vann med 2-1 mot Halmstad. 

Matchen började dock i en helt annan ände med en väldigt van målskytt - i alla fall i Superettansammanhang. 32-åriga Fredrik Olsson, med hela 115 mål i Sveriges näst högsta serie lyckades till slut spräcka sin målnolla när han gav Halmstad ledningen efter 36 minuters spel. 

Den glädjen blev dock kortvarig. 

Sex minuter senare så kombinerade sig Häcken fram på ett vackert sätt och bollen nådde till sist fram till Alhassan "Crespo" Kamara som säkert skruvade in kvitteringen. 

Lindgren blev matchhjälte med klackmål

I den andra halvleken så blev Rasmus Lindgren stor hjälte. Dels såg han från sin mittbacksposition till att Häcken höll nollan under de avslutande 45 minuterna. Dessutom så höll han sig framme i den 56:e minuten och klackade in 2-1-målet som även blev segermålet. 

Segern innebär att Häcken just nu tar tredjeplatsen i en haltande tabell. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag