Få allt om IFK Göteborg – skaffa Premium i dag

Ett hundratal Blåvitt-supportrar mötte upp IFK Göteborgs sensationella nyförvärv Marek Hamsik när han landade på Landvetter. Även GT:s reporter Markus Wulcan och fotograf Henrik Jansson var på plats.
Foto: HENRIK JANSSON
Hector Junelind och Markus Wulcan under ett av IFK Göteborgs träningsläger.
Foto: PRIVAT
Blåvitt-kuggen August Erlingmark jublar med lagkamraterna i IFK Göteborg.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Vill du ha Sveriges bästa bevakning av IFK Göteborg? 

Då kan du skaffa GT:s Premiumtjänst redan i dag – och få ännu fler reportage, de senaste nyheterna, mest initierade analyserna, krönikor och intervjuer inifrån en av Sveriges mest populära idrottsklubbar.

– Premium är ett måste för alla som älskar Blåvitt, säger Markus Wulcan, 40, fotbollsreporter och krönikör.

IFK Göteborg gör en spännande satsning i år.
Foto: TOMMY HOLL / TT NYHETSBYRÅN
Tobias Sana är en av nyckelspelarna i årets upplaga av IFK Göteborg.
Foto: STEFAN JERREVÅNG / TT NYHETSBYRÅN

IFK Göteborg gör en ordentlig satsning inför säsongen 2021. 

Klubben har nyligen presenterat den kanske tyngsta värvningen i allsvenskans historia. 

När den förre Napoli-mittfältaren och slovakiske landslagsstjärnan Marek Hamsik landade på Landvetter mötte ett hundratal Blåvitt-supportrar upp honom på flygplatsen.

På plats fanns så klart även GT:s fotbollsreporter och krönikör Markus Wulcan

– Jag har bevakat IFK Göteborg sedan 2003 och aldrig varit med om något liknande i hysteriväg. Visst, Peter Ijeh presenterades på ett uppseendeväckande sätt på Stora teatern inför säsongen 2004, men Hamsik är ju förstås på en helt annan nivå. Hade vi inte haft en pandemi hade det varit tusentals supportrar på Landvetter, säger Wulcan.

Sedan dess har uppmärksamheten kring IFK Göteborg varit enorm och inte lär den minska när Marcus Berg och Oscar Wendt flyttar hem till klubben efter EM i sommar.

– Det är ett helt annat drag kring IFK Göteborg nu och för en gångs skull känns det mesta positivt. Det är inget snack om att klubben rustar för toppstrid redan i år och därför känns det extra kul att GT kan göra den här satsningen. Vill man ha allt om klubben är det Premium som gäller. Jag kanske är aningen partisk, men det är väldigt prisvärt och smidigt och ger oss bättre möjligheter att göra genomarbetad journalistisk. Och det är precis det läsarna vill ha, säger Markus Wulcan.

Markus Wulcan, fotbollsreporter och krönikör på GT.
GT:s reporter Stefan Nilsson.
Hector Junelind, sportansvarig på GT.

Det här får du med Premium

Nu storsatsar GT ännu mer. 

Från och med i år kommer vi att erbjuda dig den bästa bevakningen av Blåvitt. Vi har redan berättat om det okända spelet bakom Hamsik-värvningen, hur klubben finansierar världsstjärnan, hur Blåvitt kan formera sitt superlag och vem som är Hamsiks mystiske följeslagare.

Bland mycket annat. 

Du kommer att få analyser och kommentarer från matcherna, stora intervjuer, de senaste nyheterna, BBpodd, reportage och fördjupningar inifrån klubben, åsikter och krönikor om IFK Göteborg.

Skaffar du Premium kan du även ta del av allt material från Expressen

– Med den här satsningen breddar vi vårt utbud kring IFK Göteborg ännu mer. Det känns jättekul att kunna erbjuda våra läsare ännu mer djuplodande läsning om Blåvitt, speciellt ett år som detta. Wulcan kommer inte att vara sysslolös under säsongen, det vågar jag slå fast här och nu, säger Hector Junelind, sportchef på GT.

Förutom den massiva bevakningen av IFK Göteborg får du med Premium givetvis det senaste om BK Häcken, Gais, Öis, Elfsborg och de andra västsvenska lagen i GT:s bevakningsområde. 

Och GT-reportern Stefan Nilsson fortsätter förstås med sina reportage och initierade intervjuer med Västsveriges mest intressanta idrottspersonligheter. 

Skaffa Premium direkt här!TV-sändningar om Blåvitt – med Premium kommer du få all bevakning dygnet runt i GT:s app

Här gör stjärnvärvningen Marek Hamsik sin första träning med IFK Göteborg