Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Deniz Hümmet klar för allsvensk klubb

Deniz Hümmet
Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅN

Här är Elfsborg senaste värvning.

Enligt SportExpressens uppgifter presenteras Deniz Hümmet som klubbens senaste nyförvärv klockan 17.00 i dag. 

Redan den 17 december kunde SportExpressen avslöja att Elfsborg var intresserade av att värva Deniz Hümmet från Trelleborg. Parterna hade då träffats  för att diskutera en övergång och någon vecka efter mötet presenterade också Elfsborg ett bud till spelaren. Nu är anfallaren klar och kontraktet påskrivet, det bekräftar flera källor för SportExpressen.  Hümmet köps därmed loss av Borås-laget inför den här säsongen. 

Skrev på för TFF förra säsongen

Hümmet skrev på för Trelleborg inför säsongen 2018 och spelade 28 matcher för klubben och stod för totalt fem mål och en assist. Trelleborg hamnade dock snabbt i botten av den allsvenska tabellen och åkte senare ur allsvenskan och spelar 2019 i superettan. 

Spelaren kommer att presenteras på en presskonferens klockan 17.00 i dag. Elfsborg gjorde tidigare i veckan klart med Pawel Cibicki, som kommer på lån från engelska Leeds. 

Har även värvat Cibicki

Cibicki kommer närmast från en sejour i norska Molde där han gjorde tre mål på 13 matcher förra året. Elfsborg befinner sig just nu på träningsläger i Bradenton, Florida. 

SportExpressen har förgäves sökt Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson för en kommentar.