Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Aiesh har bestämt sig: Skriver på för Blåvitt

Höjdpunkter: Östersund-Eskilstuna
Foto: MATS ANDERSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: JOHAN AXELSSON / BILDBYRÅN

Hosam Aiesh har bestämt sig för IFK Göteborg.

Enligt SportExpressens uppgifter fällde ÖFK-spelarens möte med tränaren Poya Asbaghi avgörandet – och 25-åringen skriver ett kontrakt som sträcker sig över 3,5 år.

SportExpressen kunde tidigare i veckan avslöja att IFK Göteborg lagt ett bud på Östersunds mittfältare Hosam Aiesh. Och nu står det klart att övergången blir av.

 Aiesh ett möte med Blåvitts tränare Poya Asbaghi under onsdagen, något som fällde avgörandet. Enligt SportExpressens uppgifter hade kom parterna överens om de sista detaljerna i det personliga kontraktet på fredagskvällen.

Aiesh kostar cirka sex miljoner

Hosam Aiesh väntas skriva på under lördagen och övergången blir officiell de närmaste dagarna. Övergångssumman landar på cirka sex miljoner.

IFK Göteborg har varit aktiva under augusti. Utöver Aiesh är även Alexander Jallow på väg in från J-Södra – och under fredagskvällen kom uppgifter om att Tobias Sana är nära en återkomst till klubben.