Martin Johansson Zanjanchi ska träna med Gais. Foto: Johanna Lundberg
Martin Johansson Zanjanchi ska träna med Gais. Foto: Johanna Lundberg

Förre Blåvittspelaren på väg att gå till Gais

Publicerad

Förre Blåvittspelaren Martin Johansson Zanjanchi är på jakt efter ny klubb.

Från och med måndag tränar han med Gais.

– Det kommer bli riktigt roligt, säger 19-åringen.

Martin Johansson Zanjanchi debuterade för IFK Göteborgs seniorlag i en snöig träningsmatch mot Nordsjälland i januari förra året. Han fick också göra en tävlingsmatch under förra säsongen.

"Riktigt mäktigt"

I cupmatchen borta mot Myresjö ersatte högerbacken Emil Salomonsson efter 60 minuter.

– Det var riktigt stort och mäktigt. Det var något jag jobbat stenhårt för. Jag njöt av varje sekund på planen. Nu jobbar jag för att få uppleva liknande ögonblick igen, säger Zanjanchi, vars pappa kommer från Iran.

Hyllar Salomonsson

När kontraktet gick ut den sista december lämnade han klubben.

– Blåvitt har förmodligen allsvenskans bästa högerback i Emil Salomonsson och Adam Johansson är en skaplig backup.

Testar med Gais

Det kan bli ett klubbyte inom Göteborg.

– Jag kommer träna med Gais nästa vecka och sedan får man ta allt som händer därefter då. Det ska bli kul att bara träna. Jag ser fram emot det väldigt mycket, säger talangen.

Eric Nilsson
Eric Nilsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag