Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN / BILDBYRÅNFoto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN / BILDBYRÅN
 Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN / BILDBYRÅN
Foto: MICHAEL BERGGREN / MICHAEL BERGGREN EXPRESSENFoto: MICHAEL BERGGREN / MICHAEL BERGGREN EXPRESSEN
 Foto: MICHAEL BERGGREN / MICHAEL BERGGREN EXPRESSEN

Förre AIK-spelaren klar för konkurrent

Publicerad

BK Häcken har kallat till presskonferens på fredagen.

Enligt uppgifter till SportExpressen kommer man presentera Viktor Lundberg.

I början av januari kunde SportExpressen avslöja att BK Häcken, med Andreas Alm, i spetsen var nära att förstärka laget med förre detta AIK-spelaren Viktor Lundberg.

Då var han endast små detaljer från att bli klar för klubben. Alm har haft Lundberg under tiden i AIK och känner spelaren mycket väl. 

26-årige Lundberg kan spela såväl forward, ytter som offensiv mittfältare.

Lämnar Portugal

Han kommer senast från en sejour i portugisiska Maritimo, en klubb han skrev på för somras. Men där har det blivit lite speltid och bara sju matcher totalt.

Nu kan SportExpressen berätta att övergången är i hamn. BK Häcken har kallat till presskonferens på fredagen, klockan 09:00. 

Enligt SportExpressens uppgifter kommer klubben att presentera Viktor Lundberg.

Detta blir Häckens fjärde nyförvärv inför säsongen 2018.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag