Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Familjen Hysén blir realityserie i Kanal 5

Glenn Hysén är huvudperson i Kanal 5:s kommande satsning. Foto: HANNA BRUNLÖF
Anton Hysén vann jubileumsomgången ”Let's Dance 10 år” tillsammans med danspartnern Sigrid Bernson 2015. Foto: NIKE MEKIBES

”The Osbournes”, ”Familjen Kardashian”, ”Wahlgrens värld”, ”Parneviks” – och ”Hyséns”.

Nu står det klart att familjen Hysén blir nästa familj att få en egen realityserie i tv.

– Jag tror folk kan må gött av en rak och obekymrad motvikt till hetsen som finns i dag runt att se ut som man är bättre än vad man egentligen är, säger Glenn Hysén.

GT har tidigare berättat att familjen Hysén får en egen realityserie och att tv-serien redan har börjat spelas in.

Men fram tills i dag har de inblandade varit förtegna.

– Jag säger inte ett ljud tills den dagen det är öppet från de som bestämmer. Det får komma klartecken först. Jag har sett att det står massa grejer, men vet inte vem det kommer från, sa Glenn Hysén i slutet av april.

Familjen Hysén – med Glenn i spetsen – får en egen tv-serie. Foto: HANNA BRUNLÖF

LÄS MER: Familjen Hysén får egen tv-serie

”Känns cool och bra”

Nu bekräftar Kanal 5 nyheten.

– Det ska bli skitkul så klart! Det roligaste är att man inte vet något om vad som kommer att hända. Så gör jag jämt, det blir som det blir och det är mycket roligare när man inte vet vad som händer, säger Glenn Hysén i ett pressmeddelande från kanalen.

I ”Hyséns” kommer familjen att bjuda in tv-publiken till deras vardagsliv och serien spelas till största del in på Västkusten.

– Det känns cool och bra. Vi är en vanlig familj med allt vad det innebär och jag tror att folk kommer att kunna relatera till våra liv. Visst farsan har spelat fotboll och så men vi är inga megastjärnor (skratt). Vi har samma problem som alla andra familjer har, säger Anton Hysén, som slog igenom i tv-rutan när han vann Let's Dance.

Anton Hysén vann jubileumsomgången ”Let's Dance 10 år” tillsammans med danspartnern Sigrid Bernson 2015. Foto: OLLE SPORRONG

LÄS MER: Hemlighetsmakeriet kring Hysén-såpan

Börjar sändas under hösten

Fotbollslegendaren Glenn Hysén, 58 – som under våren synts i TV4:s ”Farmen VIP” – kommer att vara huvudperson tillsammans med sonen Anton, 27.  Enligt GT:s uppgifter kommer Tobias Hysén, IFK Göteborgs anfallsstjärna, däremot inte att medverka.

Serien blir Kanal 5:s nästa stora realityprogram efter succén med ”Wahlgrens värld”. Det var serien om Pernilla Wahlgrens familjeliv och de höga tittarsiffrorna som inspirerade kanalen till att skapa ytterligare ett program i samma anda.

– Jag har aldrig varit typen som spelar ett spel – annat än på fotbollsplanen då förstås. Jag är den jag är på gott och ont, och tar dagen som den kommer. Gudarna ska veta att varken jag själv eller mitt liv är perfekt, men jag tror folk kan må gött av en rak och obekymrad motvikt till hetsen som finns i dag runt att se ut som man är bättre än vad man egentligen är, menar Glenn Hysén.

Exakt premiärdatum för ”Hyséns” är i nuläget inte känt, men programmet kommer att börja sändas någon gång under hösten.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!