Glenn Hysén är huvudperson i Kanal 5:s kommande satsning. Foto: HANNA BRUNLÖFGlenn Hysén är huvudperson i Kanal 5:s kommande satsning. Foto: HANNA BRUNLÖF
Glenn Hysén är huvudperson i Kanal 5:s kommande satsning. Foto: HANNA BRUNLÖF
Anton Hysén vann jubileumsomgången ”Let's Dance 10 år” tillsammans med danspartnern Sigrid Bernson 2015. Foto: NIKE MEKIBESAnton Hysén vann jubileumsomgången ”Let's Dance 10 år” tillsammans med danspartnern Sigrid Bernson 2015. Foto: NIKE MEKIBES
Anton Hysén vann jubileumsomgången ”Let's Dance 10 år” tillsammans med danspartnern Sigrid Bernson 2015. Foto: NIKE MEKIBES

Familjen Hysén blir realityserie i Kanal 5

Publicerad

”The Osbournes”, ”Familjen Kardashian”, ”Wahlgrens värld”, ”Parneviks” – och ”Hyséns”.

Nu står det klart att familjen Hysén blir nästa familj att få en egen realityserie i tv.

– Jag tror folk kan må gött av en rak och obekymrad motvikt till hetsen som finns i dag runt att se ut som man är bättre än vad man egentligen är, säger Glenn Hysén.

GT har tidigare berättat att familjen Hysén får en egen realityserie och att tv-serien redan har börjat spelas in.

Men fram tills i dag har de inblandade varit förtegna.

– Jag säger inte ett ljud tills den dagen det är öppet från de som bestämmer. Det får komma klartecken först. Jag har sett att det står massa grejer, men vet inte vem det kommer från, sa Glenn Hysén i slutet av april.

Familjen Hysén – med Glenn i spetsen – får en egen tv-serie.Foto: HANNA BRUNLÖF

LÄS MER: Familjen Hysén får egen tv-serie

”Känns cool och bra”

Nu bekräftar Kanal 5 nyheten.

– Det ska bli skitkul så klart! Det roligaste är att man inte vet något om vad som kommer att hända. Så gör jag jämt, det blir som det blir och det är mycket roligare när man inte vet vad som händer, säger Glenn Hysén i ett pressmeddelande från kanalen.

I ”Hyséns” kommer familjen att bjuda in tv-publiken till deras vardagsliv och serien spelas till största del in på Västkusten.

– Det känns cool och bra. Vi är en vanlig familj med allt vad det innebär och jag tror att folk kommer att kunna relatera till våra liv. Visst farsan har spelat fotboll och så men vi är inga megastjärnor (skratt). Vi har samma problem som alla andra familjer har, säger Anton Hysén, som slog igenom i tv-rutan när han vann Let's Dance.

Anton Hysén vann jubileumsomgången ”Let's Dance 10 år” tillsammans med danspartnern Sigrid Bernson 2015.Foto: OLLE SPORRONG

LÄS MER: Hemlighetsmakeriet kring Hysén-såpan

Börjar sändas under hösten

Fotbollslegendaren Glenn Hysén, 58 – som under våren synts i TV4:s ”Farmen VIP” – kommer att vara huvudperson tillsammans med sonen Anton, 27.  Enligt GT:s uppgifter kommer Tobias Hysén, IFK Göteborgs anfallsstjärna, däremot inte att medverka.

Serien blir Kanal 5:s nästa stora realityprogram efter succén med ”Wahlgrens värld”. Det var serien om Pernilla Wahlgrens familjeliv och de höga tittarsiffrorna som inspirerade kanalen till att skapa ytterligare ett program i samma anda.

– Jag har aldrig varit typen som spelar ett spel – annat än på fotbollsplanen då förstås. Jag är den jag är på gott och ont, och tar dagen som den kommer. Gudarna ska veta att varken jag själv eller mitt liv är perfekt, men jag tror folk kan må gött av en rak och obekymrad motvikt till hetsen som finns i dag runt att se ut som man är bättre än vad man egentligen är, menar Glenn Hysén.

Exakt premiärdatum för ”Hyséns” är i nuläget inte känt, men programmet kommer att börja sändas någon gång under hösten.

Relaterade ämnen
Hector Junelind
Hector Junelind

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag