Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Efter missnöjet – Gren i möte med spelarrådet

Kamratgården. Foto: ANDERS YLANDER

GÖTEBORG. I dag träffar Mats Gren IFK Göteborgs spelarråd.

Samtidigt sätter klubben munkavle på alla utom tränaren Jörgen Lennartsson och lagkaptenen Mattias Bjärsmyr efter GT:s uppgifter om missnöje med sportchefen.

Blåvitts sportchef Mats Gren. Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

GT kunde under gårdagen berätta om spelarupproret i IFK Göteborg.

Enligt uppgifter inifrån Kamratgården, från flera olika spelare, finns det ett utbrett missnöje med sportchefen Mats Gren i stora delar av spelartruppen. 

Nio IFK-spelare har utgående kontrakt och är i sommar fria att skriva på för andra klubbar till nästa säsong och enligt GT:s uppgifter vill flera av spelarna inte förlänga sina avtal som situationen ser ut nu.

– Det känns som att vår sportchef har tappat kontrollen. Jag är ganska säker på att folk inte kommer skriva på så länge Mats Gren sitter vid rodret, sa en av Blåvitts spelare som valt att prata om situationen mot ett löfte om anonymitet. 

I dag tränade IFK:s spelartrupp som vanligt på Kamratgården. Klubben hade dock satt munkavle på alla utom tränaren Jörgen Lennartsson och lagkaptenen Mattias Bjärsmyr. 

 

LÄS ÄVEN: Storsponsorns stöd till Mats Gren

 

Blåvitts lagkapten Mattias Bjärsmyr. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN

"Engagerar många människor"

Samtidigt meddelade klubben att Mats Gren i dag ska träffa spelarrådet, där kapten Bjärsmyr ingår tillsammans med Tobias Hysén, Mads Albaek och Thomas Rogne.

– Vad vi vill ha sagt med det mötet stannar där. Han ska få veta först vad vi har att säga. Det blir interna grejer, säger Mattias Bjärsmyr till Fotbollskanalen efter Blåvitts träning i dag.

Blåvitts tränare Jörgen Lennartsson:

– Från min sida har vi fullt förtroende för Mats. Vi kör på. IFK Göteborg är en förening som engagerar många människor därför blir frågorna stora. 

 

Följ utvecklingen i GT:s app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!