Det visste du inte om svenska stjärnorna

Publicerad

Vem skryter om sina kockkunskaper, vem älskar Carola, vem "jobbar mycket med Lypsyl" och vem är lagets mormor och farmor?

GT har pratat med flera spelare i handbollslandslaget och här avslöjar de hemligheterna om varandra anonymt.

 • Isabelle Gulldén, 27

  Foto: Patrik C Österberg / PATRIK C ÖSTERBERG / IBL/IBL PATRIK C ÖSTERBERG /


  Kommentar: "Hon är lite av en dramaqueen. Varför? Det händer grejer kring Bella kan man säga. Hon kanske har låg smärttröskel..."

  "Har en hund och två vandrande pinnar i Bukarest. Gillar alltså djur väldigt mycket. Kan mycket väl bli veterinär i framtiden."

 • Jamina Roberts, 26

  Foto: Andreas L Eriksson / BILDBYRÅN


  Kommentar: "En byggare Bob som nu köpt sin andra lägenhet. Hon fixar och renoverar och gör nya saker, som egna bord och grejer. Väldigt kreativ och fantasifull och gör roliga saker. Hon är också en omtänksam person. Hörs och syns ganska mycket."

 • Olivia Mellegård, 20

  Foto: Patrik C Österberg / PATRIK C ÖSTERBERG / IBL/IBL PATRIK C ÖSTERBERG /


  Kommentar: "Kommer från Göteborg och har förstås en pappa som heter Glenn. Kusinen Emil Mellegård, 19, spelar i Redbergslid. Är ett stort fan av Carola. Lyssnar mycket på henne och går på hennes konserter. Oliva kanske är lite lill-gammal."

 • Jenny Alm, 27

  Foto: Patrik C Österberg / PATRIK C ÖSTERBERG / IBL/IBL PATRIK C ÖSTERBERG /


  Kommentar: "Hon gillar att fixa i trädgården väldigt mycket. Har alltid koll på hur häckar och buskar kan klippas. Det är inte troligt att hon har en trädgård i Danmark, men i Partille har hon en."

 • Sabina Jacobsen, 27

  Foto: Patrik C Österberg / PATRIK C ÖSTERBERG / IBL/IBL PATRIK C ÖSTERBERG /


  Kommentar: "Det är ju det här med Ravelli alltså, men det kanske är gammal information. Straffen -94... Hon tycker att Ravelli är härlig helt enkelt och det har hon ju rätt i. Lagkapten och lite mamma i laget. Tar hand om oss andra bra."

 • Hanna Blomstrand, 20

  Foto: Daniel Stiller / BILDBYRÅN


  Kommentar: "Hon älskar allt med dans, koreografi, hip-hop och sådant. Har till och med gjort egna danssteg som hon kör med Johanna Westberg under EM. De sätter på en Beyoncélåt och dansar hela tiden."

 • Anna Lagerquist, 23

  Foto: Magnus Liljegren / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN


  Kommentar: "Hon älskar att laga mat, en riktig kock. Skryter mycket om sina kockkunskaper. Pasta carbonara med soltorkade tomater i stället för bacon så att det blir vegetariskt, det verkar vara hennes grej."

 • Nathalie Hagman, 25

  Foto: Patrik C Österberg / PATRIK C ÖSTERBERG / IBL/IBL PATRIK C ÖSTERBERG /


  Kommentar: "Hon gillar tv-serien Skam väldigt mycket, den där norska som vi alla ser här. Gör man inte det hamnar man typ utanför. Hon är ett riktigt fan och kan alla citat och allt. En glad och härlig typ mest hela tiden."

 • Louise Sand, 23

  Foto: Magnus Liljegren / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN


  Kommentar: "En underbar människa, det händer grejer runt henne hela tiden. Hon skämtar och skojar och har ett stort hjärta. Är omtyckt av alla och jobbar på skola som extralärare. Hård men rolig. Det finns väldigt mycket barn i henne fast hon börjar bli vuxen. Är också väldigt utseendefixerad. Har mycket hudkrämer och masker och grejer. Jobbar mycket med Lypsyl. Läpparna är tydligen viktiga!"

 • Johanna Westberg, 26

  Foto: Daniel Stiller / BILDBYRÅN


  Kommentar: "En väldigt ordentlig tjej. Hon är lite mormor i laget, bra på att laga mat och en sådan person som kan alla husmorstips. Älskar att sjunga och dansa, en riktig showbrud. Hon hamnar säkert på någon revy någonstans i framtiden."

 • Carin Strömberg, 23

  Foto: Daniel Stiller / BILDBYRÅN


  Kommentar: "Carin är lite likadan som Johanna Westberg. Eller hon är en god blandning mellan henne och Frida Tegstedt (reserv). Om Johanna är mormor i laget så får Carin vara farmor. Gillar att sticka. Grym på att hjula! Väldigt akrobatisk av sig."

 • Ida Odén, 29

  Foto: Patrik C Österberg / PATRIK C ÖSTERBERG / IBL/IBL PATRIK C ÖSTERBERG /


  Kommentar: "Hon är lite allt-i-allo och intresserad av det mesta. Bra på att smälta in i alla miljöer. Pratar med allt och alla. Faktiskt en fantastisk människa. Lite ekonominörd och jobbar med bokföring och sådant. Skulle det vara något med ekonomi så frågar man henne."

 • Emma Ekenman-Fernis, 20

  Foto: Patrik C Österberg / PATRIK C ÖSTERBERG / IBL/IBL PATRIK C ÖSTERBERG /


  Kommentar: "Är egentligen stockholmare men har blivit ganska förälskad i Göteborg efter bara en säsong. Det tog inte längre tid än så att inse att Göteborg är bättre än Stockholm. Hon umgås med folk hela tiden, det är inte många kvällar hon är ensam hemma. Gillar att vara ute i skogen. Hon kommer ju från Rosersberg och det finns väl bara skog, svamp och sådant där."

 • Linn Blohm, 24

  Foto: Patrik C Österberg / PATRIK C ÖSTERBERG / IBL/IBL PATRIK C ÖSTERBERG /


  Kommentar: "En kreativ person som älskar att måla. Tyst och försiktig annars. Har inget behov av att synas och höras. Hon och Louise Sand är varandras motsatser. Älskar Shabby chic-inredning. En speciell stil som hon kör stenhårt på."

 • Johanna Bundsen, 25

  Foto: Patrik C Österberg / PATRIK C ÖSTERBERG / IBL/IBL PATRIK C ÖSTERBERG /


  Kommentar: "Älskar att simma och är grym på huvudräkning. Fråga henne vad 17 gånger 14 och så kan hon det direkt. En go och glad tjej annars."

 • Filippa Idéhn, 26

  Foto: Petter Arvidson / Bildbyrån / BILDBYRÅN


  Kommentar: "Hon är lite som Jamina och fixar mycket. Grym på att prata norska efter tv-serien Skam. Väldigt bra på dialekter överhuvudtaget. Och danska fixar hon ju också."

Markus Wulcan
Markus Wulcan

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag