Foto: Youtube.
 Foto: Youtube.

Davidsson kidnappas: "Jag är väldigt orolig"

Publicerad

En vanlig golfdag slutade med att Johan Davidsson kidnappades.

Av sina kompisar – som sedan tog med honom på svensexa.

– Med den här starten är jag väldigt orolig, säger han i ett videoklipp.

Johan Davidsson ska gifta sig.

Och för att fira det kidnappades HV 71-stjärnan till sin egen svensexa.

Det hela filmades också av JNytt.se – och i klippet kan man se hur ett tiotal personer kommer utspringande ur skogen. Och till slut samlas de kring hockeystjärnan – och fick honom att strippa.

– Nu blir jag faktiskt lite orolig här. Nej, nej, nej, nej, nej. Jag har inte tid – jag har inte tid. Jag har inte tid med er, hörs Davidsson skrika i klippet när vännerna springer ut ur skogen.

"Inga pinsamheter"

Hockey-spelaren David Petrasek uppges vara den som ligger bakom kidnappningen. Men det vill han inte själv erkänna.

– Nej, nej nej. Jag bara åker med i den här boben. Vi ska ha lite kul. Det enda han sa var att han inte ville vara med om några pinsamheter. Inga pinsamheter med kläder eller så. Vi har planerat det här i månader, säger Petrasek.

Och efter kidnappningen skulle Davidsson åka ned till Malmö för att fortsätta festen. Och han erkänner att han blev orolig inför fortsättningen.

– Ja, det är jag. Med den här starten är jag väldigt orolig, säger han.


Se klippet på Youtube från jnytt.se här!

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag