Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blåvitt-talangen måste opereras för sprickan

Foto: Daniel Stiller / Bildbyrån

Ludwig Augustinsson tvingades till ny operation efter smällen mot Malmö.

– Jag vill inte uttala mig om det medicinska men den här operationen är inte i närheten av den han hade tidigare, säger IFK Göteborgs tränare Mikael Stahre.

IFK Göteborgs otursförföljda nyförvärv Ludwig Augustinsson har tvingats till ny operation, skriver gp.se. Den skicklige vänsterbacken har redan missat flera månader på grund av en knäskada. Bara 30 minuter in i matchen mot Malmö satte sig "Ludde" ner och tog sig för sitt högerknä.

– Man såg en liten, liten spricka i den ihopsydda menisken, vilket dock inte är ovanligt eller särskilt allvarligt efter ett sådant ingrepp, sa IFK Göteborgs sjukgymnast Fredrik Larsson till IFK:s hemsida efter incidenten.

19-åringen opererades på onsdagsmorgonen - men enligt tränare Mikael Stahre ska det inte handla om något större ingrepp.

– Jag vill inte uttala mig om det medicinska men den här operationen är inte i närheten av den han hade tidigare, säger Mikael Stahre.

Vet du hur länge han blir borta?

– Inte exakt men som jag förstått det ska det inte vara så långvarigt.