Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mats Grens svar: "Det är osanning"

Mats Gren säger i BBpodd att han aldrig har träffat Olof Mellbergs högra hand Azrudin Valentic. Foto: BILDBYRÅN

Enligt uppgifter som GT tagit del av ska Olof Mellberg och Azrudin Valentic ha tackat nej till IFK Göteborg efter ett andra möte med Blåvitts sportchef Mats Gren.

Nu slår Gren tillbaka.

– Det är osanning, säger han i BBpodd.

Olof Mellberg. Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT

GT har skrivit om turerna med Olof Mellberg och IFK Göteborg vid flera tillfällen.

Spekulationerna satte i gång på allvar efter att Mellberg – som gjort succé i Brommapojkarna – sent den 9 augusti suttit i ett flera timmar långt möte med Blåvitts sportchef Mats Gren efter BP:s match mot Örgryte i Göteborg.

Både Mellberg och Gren hävdar att det långa mötet handlade om BP-spelaren Carl Starfelt, som spelar i Blåvitt nästa säsong – men Starfelt sitter på ett utgående kontrakt och lämnar som Bosman, så där fanns det inte mycket att diskutera eller förhandla mellan klubbarna, förutom möjligen när spelaren skulle presenteras. Enligt GT:s uppgifter handlade samtalet i själva verket till stor del om tränarjobbet i IFK Göteborg.

 

LÄS ÄVEN: Mellbergs besked: nobbar Blåvitt 

Mats Gren: "Det är ganska ofattbart"

Men i förra veckan kunde GT berätta att Olof Mellberg och hans assisterande tränare Azrudin Valentic meddelat Blåvitt att de inte är intresserade av att bli tränare för klubben. Det bekräftade flera av varandra oberoende källor. 

Enligt uppgifter sa Mellberg "nej, tack" efter ytterligare möten med Blåvitts sportchef. En av orsakerna ska ha varit att duon inte fått något bra intryck av Mats Gren.

Nu kommenterar Gren för första gången uppgifterna i podcasten BBpodd.

– Det som är fascinerande i allt detta är att det aldrig ens har funnits ett andra möte och att jag aldrig har träffat Valentic överhuvudtaget. Jag förstår inte riktigt hur de här spekulationerna kan komma, det är ganska ofattbart. Det är bara osanning, säger Blåvitts sportchef.

Har ni pratat i telefon?

– Jag och Olof, ja – men inte Valentic. 

 

Lyssna på hela BBpodd med Mats Gren i spelaren!