Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

In Flames-stjärnan: Ballar ur kring Blåvitt

Tidigare trummisen i världsbandet In Flames Daniel Svensson är gäst i veckans avsnitt av Blåvitt-podcasten BBpodd. Foto: Joakim Hanäs

Tidigare trummisen i världsbandet In Flames Daniel Svensson är gäst i veckans avsnitt av Blåvitt-podcasten BBpodd.

Han tycker att många blåvittsupportrar ofta skriver på ett direkt otrevligt sätt när man kritiserar sitt lag och den blåvita organisationen.

Vi hittar kanske svaret på varför...

Lyssna på 50 – 2016: Rock n' Roll Football

Ladda ner avsnitt

I veckans program tar vi upp problematiken med den ofta stenhårda tonen som råder när supportrar framför kritik på sociala medier – och vad den kan bero på. Daniel drar paralleller till liknande beteenden hos galna hårdrocksfans som inte vill vara mainstream.

Vi pratar givetvis om den senaste matchen mot Djurgården och försöker analysera varför spelet såg ut att flyta sämre än i tidigare matcher.

Stort manfall

Vi försöker även komma fram till hur en backlinje där hela NIO spelare saknas på grund av landslagsuppdrag och skador kan formeras i nästa match.

Daniel berättar också om hur han fick lifta med ett In Flames-fan hela vägen till en spelning långt uppe i Norge för att hinna i tid efter en blåvittmatch – och vi får veta vad turnébegreppet "Naked Wednesday" egentligen betyder.