Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hjalmar: Jag valde Blåvitt framför USA

Den blåvite backlegendaren Hjalmar Jonsson gjorde i måndags sin sista hemmamatch på Gamla Ullevi efter 15 år i föreningen.
Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN
Foto: /Ibl / /IBL
Foto: Bobbo Lauhage / STELLA PICTURES BOBBO LAUHAGE

Den blåvite backlegendaren Hjalmar Jonsson gjorde i måndags sin sista hemmamatch på Gamla Ullevi efter 15 år i föreningen. Det var dock långt ifrån säkert att det skulle bli en så lång sejour i Göteborg, då det har funnits både anbud från USA och intresse från klubbar i England längs vägen.

Veckans gäst i BBpodd är givetvis veckans hjälte, Hjalmar Jonsson. I programmet berättar han bland annat varför han valde att stanna i IFK Göteborg trots att det faktiskt fanns en hel del andra alternativ att välja på.

Vi får höra om Hjalmars största och tyngsta stunder i blåvittröjan, från guldfirande på Götaplatsen till svart mörker i Basel. Hjalle berättar om sina bästa med och motspelare, mest betydelsefulla tränare - och vilket mål som egentligen var skönast att göra.

Vi pratar också om hans tränardrömmar, kommande framtid i Blåvitt och vad som krävs i föreningen för att man skall komma tillbaka till toppen.

Dessutom avslöjar Hjalmar lite av den mystiska Isländska dans han brukar bjuda lagkamraterna på när ingen annan ser!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!