Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här är bilderna på Blåvitts nya bortaställ

Här är IFK Göteborgs nya bortaställ.

BBpodd på GT.se kan exklusivt visa de första bilderna på den nya – lila – tröjan.

– Jag var lite tveksam först, men när jag provade den på kändes det bra, säger Søren Rieks som är gäst i det nya avsnittet.

IFK Göteborgs danska mittfältsstjärna Søren Rieks är veckans gäst i den blåvita podcasten BBpodd. Vi kollar in lagets nya lila bortaställ och kör en fotosession med Søren, som även skickar en passning till motståndarna i hemmapremiären BK Häcken.

IFK Göteborg spelar i år för första gången i lila matchdräkter på bortaplan – och de nya matchställen analyseras och dokumenteras givetvis i det senaste avsnittet av BBpodd.

"De pratar mycket..."

Den danska mittfältaren tycker att BK Häcken, som Blåvitt möter i sin hemmapremiär, är bättre på att snacka än att leverera resultat:

– De pratar mycket i tidningarna om hur bra de är och hur dåliga Blåvitt är men vi har slagit dem varje gång, säger han när matchen mot Hisingslaget kommer på tal.

Kritisk till J-Södra

Søren är även lite kritisk till hur senaste motståndarlaget Jönköping Södra försvarade sig i träningsmatchen lagen emellan:

– Spelar de så här i allsvenskan så åker de ur.

Andra ämnen som diskuteras i programmet är hur det gick till när Rieks värvades till Göteborg, och hur han ser på sin framtid i klubben. Vi pratar också om vad stödet från supportrarna verkligen ger för effekt, tatueringar - och hur det känns när en fullsatt arena skriker ditt namn... fel.