Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Hallenius skulle vara helt perfekt för oss nu”

Linus Hallenius är ryktenas man.Foto: JOHAN AXELSSON / BILDBYRÅN
Foto: ADAM IHSE / TT

Förra årets skyttekung Robin Söder, 29, är långtidsskadad.

Då hoppas Blåvitt-fansen att Linus Hallenius, 31, ska förstärka laget.

– Han skulle vara helt perfekt för oss nu, säger Joakim Hanäs i senaste avsnittet av BBpodd.

https://embed.radioplay.io?id=70393&country_iso=se

Robin Söder genomgick i förra veckan en lyckad operation och IFK Göteborgs ambition är att lagkaptenen ska vara tillbaka på planen i höst. 

Men enligt GT:s uppgifter pekar allt på att det är färdigspelat för säsongen för anfallaren som blev delad tvåa i allsvenskans skytteliga i fjol med sina 14 fullträffar.

Klart är hursomhelst att Blåvitts anfallsuppsättning är tunn.

Därför har uppgifterna om att Linus Hallenius kan vara på väg in fått IFK-supportrarna att börja drömma.

– Det är ingen hemlighet att Hallenius är någon vi gärna ser i den blåvita startelvan och det jobbas just nu hårt på alla plan för att få in honom. Av vad jag har hört är det egentligen hans känslor för Sundsvall som står emot att han ska gå till Blåvitt, säger programledaren Joakim Hanäs i senaste avsnittet av GT:s podcast BBpodd.

Linus Hallenius.Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN
Joakim Hanäs, programledare för BBpodd.Foto: ANDERS YLANDER

”Skulle vara perfekt”

Han fortsätter:

– Den värvningen skulle vara perfekt för Blåvitt nu. Det hade varit pricken över i:et. För det är precis det man har känt i år: Vi spelar väldigt bra fram till boxen, men det finns ingen som trycker in bollen. Hallenius hade verkligen gjort offensiven komplett.

Linus Hallenius är klubblös efter att ha brutit med sin cypriotiska klubb och Gif Sundsvall gör nu allt för att värva hem sin anfallare. Superettaklubbens sportchef Urban Hagblom har gett den 31-årige anfallaren ett kontraktsförslag.

– Vi gör, och har gjort, allt vi kan. Sedan får man ha respekt för om det inte räcker, sa Hagblom till Sundsvalls Tidning i går.

Hallenius, som utöver Sundsvall bland annat även har representerat Hammarby och Helsingborg, ska nu bestämma sig för var han vill spela fotboll.

 

Lyssna på hela avsnittet av BBpodd i podcastspelaren!

https://embed.radioplay.io?id=70393&country_iso=se