Foto: Jan WiridenFoto: Jan Wiriden
 Foto: Jan Wiriden

Gren: "Han fick under tio procent av sin lön"

Publicerad

IFK Göteborgs sportchef Mats Gren är gäst i veckans BBpodd.

Han berättar bland annat om hur han till slut tröttnade på Malick Mané när denne meddelade att han återigen hade brutit sitt lånekontrakt, via Facebook.

Veckans avsnitt av Bara Blåvitt-podden är en lång intervju med Mats Gren, som berättar det mesta om varför Mané inte längre är Blåvittspelare, och hur man till slut gjorde sig av med honom för en mindre del av den återstående lönen.

Intressant värvning

Gren avslöjar också vilka andra värvningar som storsponsorn Nils Wiberg och Prioritet Finans har bekostat åt föreningen.

Vi får höra vilken spektakulär yttermittfältare Gren är intresserad av att värva till Blåvitt, och även hur nära det var att nye Malmötränaren Allan Kuhn i stället hamnade på Kamratgården.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag