Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Blåvitt-supportrarna i enorm busskaravan

I det senaste avsnittet av BBpodd avslöjas hur det är tänkt att en lång karavan av bussar längs riksväg 40 sedan ska fylla bortaläktaren på Stadsparksvallen i Jönköping. Foto: Johan Valkonen
Patrik Glimberg
Joakim Hanäs

Inför bortamatchen mot Jönköping den 31 juli gör IFK Göteborgs supportrar en storsatsning för att ge sitt lag maximalt stöd – och iscensätter därför en jättestor busskaravan där alla föreningens fans är välkomna.

– Vi vill att hela den blåvita familjen ska åka tillsammans till Jönköping, säger Patrik Glimberg i senaste avsnittet av BBpodd.

Förra året åkte Blåvittsupportrarna i en gigantisk bilkaravan med cirka 2 000 personer till Borås arena och matchen mot Elfsborg.

I år kommer uppföljaren: bussKARAVANEN till Jönköping!

I det senaste avsnittet av BBpodd avslöjas hur det är tänkt att en lång karavan av bussar längs riksväg 40 sedan ska fylla bortaläktaren på Stadsparksvallen i Jönköping.

– Nettbuss, som är sponsor till IFK Göteborg kommer hjälpa oss med att subventionera resan som kommer kosta cirka 100 kronor per person, säger Joakim Hanäs i samma program.

Ska fylla flera bussar var

Satsningen är ett samarbete mellan flera olika supportergrupper, som till exempel Supporterklubben Änglarna, Ultras Göteborg, Alltid Blåvitt, Levande Sittplats, BBpodd med flera, som alla siktar på att fylla flera bussar var.

Uppmaningen till de blåvita fansen är att redan nu göra plats i kalendern den 31:a juli, och all info om resan kommer snart att finnas på anglarna.se.

Andra ämnen som diskuteras i programmet är givetvis Europa League-matcherna, men också skillnaden i säkerhet mellan en Zara Larsson-konsert och fotbollsmatcher – och dessutom en attack mot den isländska EM-hypen!