Roger Rönnberg och Joel Lundqvist efter guldet. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅNRoger Rönnberg och Joel Lundqvist efter guldet. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN
Roger Rönnberg och Joel Lundqvist efter guldet. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN
Hela Göteborg firade hjältarna dagen efter guldet. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅNHela Göteborg firade hjältarna dagen efter guldet. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN
Hela Göteborg firade hjältarna dagen efter guldet. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

Återupplev Frölundas guld – på fem minuter

Publicerad

Efter elva års väntan är Frölunda svenska mästare i ishockey igen.

Det syntes på gatorna i Göteborg.

Nu kan du återuppleva glädjescenerna – med GT TV.

I ett fem minuter och fem sekunder långt tv-klipp har GT:s Maria Dahlin samlat de bästa ögonblicken från Frölundas guldfirande.

Följ med när Joel Lundqvist hissar Le Mat-pokalen i Skellefteå – fram till ögonblicket när 35 000 personer hyllar laget på Götaplatsen.

 

Se inslaget i tv-spelaren ovan.

Hector Junelind
Hector Junelind

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag