Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Andra raka förlusten för Villa Lidköping

Felix Pherson i Villa Lidköping.Foto: Sebastian Lamotte / BILDBYRÅN

Ny förlust för Villa Lidköping.

De föll på bortais med 4-5 mot Bollnäs GIF.

– Vi gör en rätt okej bortamatch i dag tycker jag. Vi har en liten jobbig period just nu, säger Felix Pherson till klubbens hemsida.

Villa Lidköping såg länge ut att vara oslagbara.

Men på två raka matcher har de regerande mästarna inkasserat två raka förluster – mot två toppkonkurrenter. Först mot Edsbyn och nu mot Bollnäs GIF.

Villa fick en smakstart på matchen när Felix Pherson skickade in 1-0 till bortalaget när det stod 03.17 på klockan. Men glädjen blev kortvarig då gästerna kvitterade bara tre minuter senare.

Vid halvtidsvila stod det 2-2.

Johan Esplund drog på sig en utvisning

I den andra halvleken var det i stället hemmalaget som tog kommandot. Med lite mer än 20 minuter kvar att spela drog Villas Johan Esplund på sig en utvisning. B

ara minuten senare gjorde Bollnäs mål och då stod det 4-3 till hemmalaget, efter att lagen bytt mål tidigt i den andra halvleken.

Villa försökte trycka på för att hitta kvitteringsmålet och eventuellt ledningsmålet.

– Vi känns lite uddlösa idag, vi får inte in bollen. Vi får jobba och slita oerhört hårt för att få in bollen, säger Felix Pherson till klubbens hemsida.

Men i den jakten öppnade ytorna i stället upp sig för Bollnäs som i den 92:e minuten gjorde 5-3.

Villa fick ett tröstmål

Villa fick in ett tröstmål i matchens slutsekunder och fastställde resultatet till 5-4 för Bollnäs.

Nästa match blir ett derby för Villas del då de ställs mot krisande IFK Vänersborg.

– Just nu letar vi efter en känsla så vi kan vara så heta som möjligt i kommande slutspel. Vi ska göra allt vi kan för att hitta den känslan så fort som möjligt, säger Felix Pherson till klubbens hemsida.