Alingsåstränaren Mikael Franzén. Foto: JÖRGEN JARNBERGER / BILDBYRÅN
Alingsåstränaren Mikael Franzén. Foto: JÖRGEN JARNBERGER / BILDBYRÅN

Alingsås föll i seriefinalen

Publicerad

Ettan mot tvåan i tabellen och finalmotståndarna från i våras.

Då skulle Kristianstad återigen dra det längsta strået.

– IFK var bättre än oss när matchen skulle avgöras, Alingsåstränaren Mikael Franzén till klubbens hemsida.

Alingsås har gått starkt under inledningen av säsongen. Men under tisdagskvällen kom lagets andra förlust.

Och den kom mot tabellettan Kristianstad.

Matchen var länge jämn och lagen följdes åt resultatmässigt i den andra halvleken. Men med dryga minuten kvar att spela satte Albin Lagergren spiken i kistan med 25-27-målet.

"Missade vår chans att rycka"

– De spelar på sin ledning och gör det mycket bra. Vi förvaltade inte våra lägen tillräckligt bra och missade vår chans att rycka, säger Mikael Franzén som ger två spelare i sitt lag godkänt för deras insatser.

– Idag var det bara Oscar Bergendahl och Felix Claar som förtjänar ett högt betyg, säger han.

Relaterade ämnen
Oskar Lindwall
Oskar Lindwall

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag