Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Smaskade på lunchen – skallades av klasskompis

En tonåring åtalas för misshandel på en skola i Falkenberg, skriver Hallands Nyheter. 

Tonåringen, en kille i 18-årsåldern, misstänks för att ha slagit och skallat sin klasskompis efter att ha stört sig på dennes bordsskick.

Det var i april i år som tonåringen, som är i 18-årsåldern, misstänks ha slagit och skallat sin klasskompis under en lunchrast, skriver HN.

Båda satt vid händelsen och åt lunch i skolans matsal när tonåringen ska ha blivit provocerad av klasskompisens bordsskick.

Klasskompisen uppges ha smaskat och när denne inte slutat ska den åtalade ha måttat ett slag med knytnäven mot klasskompisens mage.

En stund senare under samma lunchrast ska tonåringen även orsakat samma person sårskador och smärta efter att ha skallat sin klasskompis.

HN uppger att tonåringen erkänt delar av händelseförloppet men förnekar brott.

Klasskompisen fick efter händelsen besöka vårdcentralen och händelsen har även fångats på film då skolans matsal är kameraövervakad, skriver HN.