Slagsmål på pizzeria – en skadad: "Uppgift om tillhygge"

Publicerad

Slagsmål har utbrutit mellan två familjer på en pizzeria på en mindre ort i Värmland, enligt polisen.

– Inledningsvis fanns det uppgifter om tillhyggen, säger Tommy Lindh vid Värmlandspolisen.

En person har skadats.

Polisen fick larm om bråket strax innan 19-tiden på måndagskvällen. Bråket skedde på en mindre ort utanför Karlstad i Värmland.

– Det är två familjer som har kommit ihop sig på något vis. Någon har blivit misshandlad, men behöver inte ambulansvård, säger Tommy Lindh, presstalesperson vid polisen i Värmland.

Enligt uppgifter till polisen ska något form av tillhygge ha använts.

– Det har vi inte hittat, men vi har en polispatrull som letar efter eventuella tillhyggen som kan ha använts i samband med misshandeln.

Slagsmål på pizzeria

Vad för något tillhygge?

– Det vill jag inte gå in på eftersom vi inte hittat det.

Det är oklart hur många personer som var inblandade i bråket.

En patrull samt hundförare är på plats vid pizzerian. Polisen rubricerar inledningsvis ärendet som misshandel.

Ingen person ska ha frihetsberövats.

 

GRATIS! Ladda ner GT:s nyhetsapp i Iphone & Android.

Relaterade ämnen
Erik Göthlin
Erik Göthlin

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER