Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skulle hämta ut bil – attackerade personal

En man i Karlstad blev under tisdagen attackerad när han försökte stoppa en annan man som skulle hämta ut en omhändertagen bil. Enligt polisen ska mannen på något sätt lyckats få tag på nyckeln och försökt köra i väg, trots att den andra mannen försökte stoppa honom.

– Tydligen var det ganska dramatiskt. På något sätt har han hamnat på motorhuven, säger Stefan Wickberg, presstalesperson för polisen region Bergslagen.  

Det var vid 11-tiden på tisdagen som polisen fick ett överfallslarm i Karlstad. En man som försökt hämta ut en av Trafikverket omhändertagen bil kunde inte identifiera sig och nekades att få hämta bilen. 

Enigt polisen lyckas mannen då få tag på nycklarna genom en trasig ruta på bilen.

– Då försöker han ta bilen ändå. Bilutlämnaren har försökt förhindra mannen. Tydligen var det ganska dramatiskt. På något sätt har han hamnat på motorhuven, säger Stefan Wickberg, presstalesperson för polisen region Bergslagen.  

Blev biten i handen

I samband med händelsen ska mannen även ha blivit biten i handen så att det började blöda. Enligt polisen är det oklart om det hänt före eller efter mannen blev påkörd.

Mannen som försökt ta bilen greps av polis, misstänkt för misshandel alternativt grov misshandel, samt drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!