Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sigrid: "Självklart att relationer blir lidande"

ÅKTE UT. Erik Segerstedt och Sigrid Bernson åkte ut ur Let´s Dance i fredags. Foto: Patrik Österberg

Erik Segerstedt och Sigrid Bernson åkte ut ur Let´s Dance i fredags och har i helgen passat på att pusta ut efter det tuffa dansschemat.

– Det är självklart att relationer blir lidande, säger Sigrid Bernson.

I fredags åkte det västsvenska dansparet Erik Segerstedt, 30 från Uddevalla och Sigrid Bernson, 24 från Göteborg, ut ur Let´s Dance.

– Det känns faktiskt bra. Eller, det är helt okej. Vi kom till program åtta av tio och det är ju suveränt, säger Sigrid Bernson.

Det är egentligen först i helgen hon insett hur intensivt jobb det varit.

– Det är ju en Let´s Dance-bubbla och den är väldigt trevlig att vara i. Men samtidigt, när den är slut, inser man att det finns en värld utanför också som inte heller är så tråkig, säger Sigrid Bernson.

I helgen har hon passat på att träffa sin mamma och umgåtts med sin pojkvän. Den varan har det inte blivit mycket av under Let´s Dance-tiden.

– Det är självklart att relationer blir lidande. Det är viktigt att man har en bra förståelse från familj och pojkvän. Man hinner inte ses på samma sätt, det är ingen dag man kunnat vara ledig. Men min kille har varit jätteförstående så det har gått superbra.

Göteborg i sommar

Nu väntar lite lugnare tider för Sigrid Bernson, som ser fram emot ledighet i sommar.

– Man måste ta igen sig lite. Jag kommer att vara både i Göteborg och Stockholm i sommar, jag kommer att jobba med lite dansprojekt och jobba lite med segling i Göteborg bara för att det är kul. Jag och pojkvännen ska åka till London någon helg bara för att ha det gött. Sen funderar vi på att åka ut med mina föräldrars båt eller åka ut till deras lantställe. Vi ska nog bara ha en härlig sommar och ta det som det kommer, säger Sigrid Bernson.

Hon ska nu också passa på att träffa vänner som hon försummat.

– Jag får lite dåligt samvete mot mina vänner faktiskt. Men de har haft väldigt stor förståelse och det är ju inte första gången jag är med i Let´s Dance, de vet hur det är.

"Lite tomt"

Också Erik Segerstedt har blandade känslor efter att ha åkt ut i fredags.

– Det är tråkigt att behöva lämna men det är också skönt för att man får lite mer ledigt. Man är inne i en bubbla, det är ett gött gäng och så är det sån spänning på fredagar. Det är ett äventyr. Så det känns lite tomt, säger han.

Helgen har blivit en lugn tillställning.

– Jag har spelat i Ängelholm och så har jag varit ute. Och bara softat, varit på en sen brunch och njutit över att inte känna någon stress över att åka i väg och träna och lära sig nya danser.

Erik Segerstedt släpper snart en ny singel och har spelningar inplanerade under hela sommaren.

– Jag längtar jättemycket efter semester, jag har inte haft det på sju år. Jag har åkt i väg på resor, men det har alltid varit jobbrelaterat.

Vad skulle du göra om du fick semester?

– Jag skulle nog åka till Frankrike. Bila runt, dricka vin, bada på Rivieran och bara ta det lugnt. Och så skulle jag vilja åka till Sydamerika också, säger Erik Segerstedt.

Både Erik Segerstedt och Sigrid Bernson är övertygade om att de kommer ta sig tid att träffas även framöver.

– Det har ju bara gått en dag, och då smsade vi. Det är nog också skönt att inte ses riktigt varje dag, i en vanlig kompisrelation ska man ju inte göra det. Men jag är helt hundra på att vi kommer ses ibland, säger Sigrid Bernson.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!