Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Shaman Dureks ultimatum till prinsessan Märtha Louise

Det här är den norska kungafamiljen
Durek Verret sa till Märtha Louise att han inte kunde påbörja ett förhållande förrän han träffat hennes barn.Foto: DARYL HENDERSON / NTB SCANPIX TT NYHETSBYRÅN
Shaman Durek, eller Durek Verret som han egentligen heter har varit tillsammans med Märtha Louise sedan våren 2019.Foto: ANDREAS FADUM / IBL
Foto: FREDRIK HAGEN / NTB SCANPIX TT NYHETSBYRÅN

Under helgen har kvinnomagasinets Tara-weekend pågått i Norge.

Där medverkade Märtha Louises partner Durek Verret i en livepodcast där han berättade att han ställde ett ultimatum på prinsessan.

– Jag sa till Märtha att jag inte kan gå in i det här förhållandet förrän jag har träffat hennes barn, tills jag förstår hennes barn och kommer överens med dem, sa han, skriver Dagbladet.  

Har du barn?

På söndagskvällen tilldelades prinsessan Märtha Louises äldsta dotter Maud Angelica Behn priset som årets modigaste kvinna av magasinet Tara för det tal som hon höll på sin pappas, Ari Behns, begravning.

– Det betyder väldigt, väldigt mycket för mig. Det känns som att jag fick något värde från det förfärliga som hände. Jag är väldigt glad att jag klarar det. Det betyder väldigt mycket, sa hon bland annat i sitt tacktal.

Både Märtha Louise och hennes partner Durek Verret, tillika Shaman Durek, var på plats och hyllade Maud Angelica på sina respektive Instagramkonton.

Märtha Louise: ”Så stolt över dig” 

”Jag är så stolt över dig vännen min. Hur du tänker på andra också i din mörkaste stund. Hur du alltid lyfter alla runtomkring dig, ser dem som behöver lite extra uppmärksamhet och använder dina upplevelser i mörkrets dal för att göra andra starkare” skrev Märtha Louise bland annat. 

Shaman Durek skrev också han att han är stolt över Maud Angelica. 

”Jag är så glad att jag fick vara där för Maud när hon fick utmärkelsen som ”Årets modigaste kvinna”. För att hon verkligen är en mycket modig tonåring. Kärleken hon ger liknar ingen annans, varm och äkta. Hon har berört så många liv” skrev han.

Under helgen har också Durek Verret medverkat i en livepodcast som där han berättade om förhållandet till prinsessan.

Pratade i timmar på telefon

Han sa att de till en början pratade i timmar på telefon, något Durek Verret själv inte var speciellt förtjust i. Och när de började träffas allt mer gav han Märtha Louise ett ultimatum, skriver Dagbladet.

– Jag sa till Märtha att jag inte kan gå in i det här förhållandet förrän jag har träffat hennes barn, tills jag förstår hennes barn och kommer överens med dem. Eftersom jag anser att när en man går in i ett förhållande med en dam som redan har fått barn, så måste man vara engagerad. Du måste vara där, inte bara för henne utan också för barnen, sa han, skriver tidningen. 

Märtha Louise höll med och flög med barnen till Los Angeles för att träffa Durek Verret och hans familj och han berättade i podcasten att det var då han föll för prinsessan. 

Se också: 

Schamanen som fick prinsessan på fall