Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kärleksschamanen: ”Har skämt ut Märtha Louise”

Shaman Dureks och Märtha Louises förhållande har kantrats av kontroverser.
Foto: CARLOS DIAZ/EPA/TT NYHETSBYRÅN
Norska prinsessan Märtha Louise.
Foto: CARINA JOHANSEN/NTB SCANPIX/TT NYHETSBYRÅN

Shaman Durek tycker att han skämt ut sin flickvän – norska prinsessan Märtha Louise – och hela hennes familj.

Det förklarar han i en ny podcastintervju, uppger Svensk Dam.

– Jag är inte perfekt, säger Shaman Durek i den.

Den andlige ledaren Shaman Durek och norska prinsessan Märtha Louise gick förra våren ut och berättade att de var ett par – och förhållandet har efter det kantrats av kontroverser.

Norska medier har bland annat skrivit om att han avslöjat detaljer om deras sexliv, hur han försökt tvinga sin expojkvän Hank Greenberg till tystnad och att han inte bjöds in till hovets julfirande.

Shaman Durek har i sin tur anklagat det norska folket för rasism, kallat medierna för mobbare och berättat att han utsatts för dödshot.

Låg i sängen och skakade

Nu, i en intervju i podcasten ”The Life Stylist Podcast”, berättar schamanen att han tagit hjälp av Märtha Louise för att klara av pressen och att hon ”hjälper honom bli en bättre man”. Det uppger Svensk Dam.

– Jag ska vara ärlig. När vi först gick ut med förhållandet drabbades jag av chock. Jag grät inför min flickvän, jag låg i sängen och skakade. Varje gång jag öppnade en dörr fanns det en kamera i mitt ansikte, säger Shaman Durek i podcasten.

Han menar vidare att han skämt ut flickvännen.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, säger Shaman Durek i ”The Life Stylist Podcast”.

”Jag var hennes farao”

Shaman Durek heter egentligen Durek Verrett och uppger själv att han är sjätte generationens schaman. Han menar att han och Märtha Louise också varit tillsammans i ett tidigare liv.

– När vi är tillsammans och jag kollar på Märtha, så ser jag ibland ett annat ansikte. Hon ser det i mig också. Jag har minnen av oss i Egypten. Hon var min drottning och jag hennes farao, har Durek tidigare sagt till livsstilsmagasinet People.

TV: Prinsessans kärlek bemöter kritiken mot paret

Prinsessans pojkvän Shaman Dureks försvar