Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Semesterfirare får en egen GT på stranden

Fresh Coasts skeppare Patrik Ågren levererar gratis GT till den som visar upp att de laddat hem GT-appen i sin mobil.
Foto: Nora Lorek / NORA LOREK
Hur njuter du bäst av sommaren?Leif Widebert, 54, Annika Åkervall, 49, Camilla Widebert, 51, Jens Åkervall, 50, Kullavik: "Här vid kusten finns väl inget bättre än havet och solen. Just att kunna ta en dagstur med båten för att få en liten paus är underbart."
Foto: Nora Lorek / NORA LOREK
Hur njuter du bäst av sommaren?Julia Ringeld, 13, Siri Ternström, 13, Anna Hermansson, 13, Västra Frölunda: "Att vara ute med kompisar som nu när vi kom hit med båten. Och Gothia Cup så klart, även om det gick så där för oss i år är det alltid en höjdpunkt under sommaren."
Foto: Nora Lorek / NORA LOREK
Hur njuter du bäst av sommaren?Jenny Adler, 34, Jönköping, med Olle, 7, Melker, 1, Bertil, 3: "I dag är vi ute på ön med storfamiljen, mycket bättre än så kan det inte bli. Bara att få vara ledig och i naturen i det här vädret är underbart."
Foto: Nora Lorek / NORA LOREK
Hur njuter du bäst av sommaren?Anders Kuhlin, 62, Donsö, Ingvar Kuhlin, 61, Donsö: "Genom att vara hemma här på Donsö och komma till bryggan varje morgon för att bada. Det har vi gjort sedan den 31 mars och fortsätter tills vintern kommer."
Foto: Nora Lorek / NORA LOREK

Solen är äntligen tillbaka i Västsverige.

Du som fortfarande semesterfirar i skärgården kan få en gratis GT i samarbete med Fresh Coast.

– Vi vill vara på plats där våra läsare är, säger GT:s chefredaktör Sofia Dahlström.

Hela sommaren har de två båtarna från Fresh Coast kommit fullastade med glass, godis, kaffe och jordgubbar som säljs till båtfolk och soldyrkare i skärgården.

I ett unikt samarbete med GT har Fresh Coast även erbjudit en gratis papperstidning för de som visar att de har laddat hem GT-appen i mobilen.

– Eftersom GT är ett av Göteborgs starkaste varumärken blir det en varumärkesstärkare både för båtarna och för GT, säger Daniel Högström, vd för Bulldog media group som ligger bakom Fresh Coast-satsningen, och fortsätter:

– Det är en utmärkt plattform för GT att komma ut och visa sina intressen hos folket till sjöss. Det är en stor succé, de vinkar in oss längs bryggorna med GT-appen i handen.

"Finns inget bättre"

Samarbetet har pågått hela sommaren och Fresh Coast-båtarna kommer fortsätta förse skärgårdsbesökare från Lysekil i norr till Vrångö i söder med möjligheten att ta del av en gratis GT så länge vädret håller i sig.

– Det finns inget som är härligare på sommaren än ett besök i den bohuslänska skärgården och det är ett perfekt tillfälle att kunna läsa GT i lugn och ro för att ta del av det senaste som hänt i Västsverige, säger GT:s chefredaktör Sofia Dahlström.

Leif Widebert, 54, Annika Åkervall, 49, Camilla Widebert, 51, och Jens Åkervall, 50, från Kullavik är några av alla skärgårdsbesökare som njuter av solen och läser GT:

– Här vid kusten finns väl inget bättre än havet och solen. Just att kunna ta en dagstur med båten för att få en liten paus är underbart, säger de.


Följ GT på Facebook och Twitter – där kan du diskutera och kommentera alla våra artiklar!​