Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så laddar kändisarna inför tunga jobbhösten

Jan Rippe, After Shave och Galenskaparna– Det har varit en underbar sommar och jag har varit ledig för första gången på väldigt länge. Mestadels jag varit i sommarstugan på Smögen men har även hunnit med Franska rivieran i två veckor i början på sommaren då det var ruskigt och kallt väder i Sverige. Nu fortsätter jag ladda batterierna till 2 september då vi börjar repa "30-årsfesten" i Stockholm.
Foto: Anders Ylander
Kim Kärnfalk, numera programledare i radio Ett:- Jag har haft fyra veckors semester och så länge har jag inte varit ledig sedan sommarlovet mellan sexan och sjuan. Har haft det kanon i Sverige hela tiden. Nu kör vi i gång i radion igen jag och Gert Fylking och det håller jag på med hela hösten.
Foto: Christian Örnberg
Jessica Andersson, sångerska: – Ja absolut, för jag har jobbat hela sommaren och fått energi av mina Diggiloo-kolleger. Jag är uppladdad och redo för hösten som kommer innebära mycket jobb, bland annat släpper jag en ny skiva och åker på julturné tillsammans med Magnus Carlsson och Sonja Aldén. Men först ska jag vara ledig i september och hoppas att lite sommar finns kvar då.
Foto: Christian Örnberg
Sigrid Bernson, dansar i Let's Dance:– Jag har seglat jättemycket, dels med mina föräldrar men även jobbat som seglingsinstruktör för GKSS i Långedrag. Det har jag gjort sedan jag var liten. Har även besökt "Saltkråkeön" i Stockholms skärgård där min kille har lantställe. Till hösten ska jag läsa min sista termin på Kalle Flygare teaterskola och vi börjar redan 13 augusti så jag får fortsätta ladda batterierna lite snabbt.
Foto: Anna-Karin Nilsson
Jag har inte haft särskilt mycket ledigt, men jag var vilat upp mig eftersom jag gjort så roliga saker. Spelat mycket ensam med gitarren på en massa mindre ställe som Åstol bland annat. Och redan måndag morgon ska jag börja repetera musikalen Familjen Addams som vi ska göra på Lorensbergsteatern i höst tillsammans med bland andra Claes Malmberg.
Foto: Lennart Rehnman
Anton Hysén, fotbollsspelare:Jag har haft en jävligt bra sommar. Jag är i USA just nu i två veckor mest i New York men även besökt New Jersey och varit vid stranden. Så sommaren är grym och den har inte slutat än. Annars har det varit fotboll hela sommaren och den börjar när jag kommer hem igen och tar slut i oktober. Sedan blir det kanske en resa senare i höst.
Foto: Jan Wiriden
Bert Karlsson, campingägare– Nej, jag har inte vilat upp mig i sommar, jag har jobbat hela sommaren på Ursands camping. Det här är andra året jag har campingen och jag satsar stort på detta, vi har haft fullt hela tiden. Och vi kör hela hösten för vi har mycket bokat, läger och liknande. Men till vintern tänker jag åka på semester.
Foto: Sven Lindwall
1 / 7

Det är inte bara vi vanliga dödliga som har jobbångest. Även kändisarna behöver vila upp sig. Här delar kändisarna med sig av sina bästa tips för hur du orkar med den kommande hösten.